G-CV0ZL47F6D
USD32,34
EURO34,81
GBP40,65
BIST10.276,88
GR. ALTIN2.393,27
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Başkan Kuş, Balkan Şampiyonu Emirhan Çelik’i ödüllendirdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkan Kuş, Balkan Şampiyonu Emirhan Çelik’i ödüllendirdi / Haberin Peşinde Urfa

Arnavutluk’ta düzenlenen Balkan Tekvando Şampiyonası’na Türk Milli Takımı ile katılarak altın madalya kazanan Eyyübiye Belediyesi AK Evler sporcusu Emirhan Çelik, Şanlıurfa GAP Havalimanında arkadaşları tarafından coşkuyla karşıland

ŞANLIURFA – 08.12.2022 – HİBYA – Arnavutluk’ta düzenlenen Balkan Tekvando Şampiyonası’na Türk Milli Takımı ile katılarak altın madalya kazanan Eyyübiye Belediyesi AK Evler sporcusu Emirhan Çelik, Şanlıurfa GAP Havalimanında arkadaşları tarafından coşkuyla karşılandı.

Karşılamanın ardından Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’u, babası Müslüm Çelik, antrenörü Hüseyin Çelik ve Tekvando İl Temsilcisi Metin Şimşek ile birlikte ziyaret eden Balkan Şampiyonu Emirhan Çelik, madalyasını başkana takdim etti.

Başarısıyla Türkiye’nin, Şanlıurfa’nın ve Eyyübiye’nin gururu olan Çelik’i tebrik eden Başkan Mehmet Kuş, “En iyi yatırım gençliğe yapılan yatırımdır. Asrın belası, gençlerin sahipsiz kalışıdır. Biz de AK Evlerle, gençlik merkezlerimiz, eğitim ortaklarımızla gençlerimize sahip çıkıyoruz. Seçildiğimiz günden bu yana yatırımlarımızın yüzde 60’ını gençlik üzerine yapıyoruz. İnşallah yapmaya da devam edeceğiz” dedi.

Şampiyon Emirhan Çelik’ten, her türlü ihtiyacında hocaları aracılığıyla kendisine ulaşmasını isteyen Başkan Kuş, genç sporcunun antrenörü Hüseyin Çelik’i de başarısından dolayı altınla ödüllendirdi.

Genç şampiyonun babası Müslüm Çelik de oğlunun başarısından dolayı çok gururlu olduklarını ifade ederek, “Türkiye’ye, Şanlıurfa’ya bunu yaşattığı için çok sevinçliyiz. Başarılarının devamı için hocalarımızla birlikte Emirhan’a destek olmaya devam edeceğiz. Hocalarımıza, destek veren müdürlerimize ve Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Kuş’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

“Dört yıldır AK Evler’de spor yapıyordu”

Eyyübiye Belediyesi AK Evler Spor Salonlarında dört yıldan bu yana tekvando sporu çalışan Emirhan Çelik, 3-4 Aralık 2022 tarihlerinde Arnavutluk’un Durres şehrinde yapılan Balkan Tekvando Şampiyonasına Türk Milli Takımıyla katılmıştı.

10 ülkeden 446 sporcunun yarıştığı şampiyonada, Yıldız Erkekler 45 kilo kategorisinde katıldığı tüm karşılaşmada rakiplerini sayı üstünlüğü ile yenen Çelik, Boşnak, Arnavut ve Yunan rakiplerini de yenerek altın madalya kazanmıştı.

Hibya Haber Ajansı

Başkan Kuş, Balkan Şampiyonu Emirhan Çelik’i ödüllendirdi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!