G-CV0ZL47F6D
USD32,46
EURO34,87
GBP40,77
BIST9.915,62
GR. ALTIN2.433,20
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Başkan Karalar: “Ata sporumuz güreşe ilgiyi artırmak için çalışıyoruz”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkan Karalar: “Ata sporumuz güreşe ilgiyi artırmak için çalışıyoruz” / Haberin Peşinde Urfa

Adana Büyükşehir Belediyesi’nde 24 Eylül’de düzenlenecek 6’ncı İsmet Atlı Karakucak Güreşleri etkinliği kapsamında basın toplantısı düzenlendi.

Adana Büyükşehir Belediyesi’nde 24 Eylül’de düzenlenecek 6’ncı İsmet Atlı Karakucak Güreşleri etkinliği kapsamında basın toplantısı düzenlendi.

Adana Büyükşehir Belediyesi, Kozan Kaymakamlığı, Kozan Belediyesi, Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu, Adana Valiliği Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Türk Güreş Vakfı Adana Şube Müdürlüğü’nce düzenlenen organizasyonla ilgili bilgiler paylaşıldı.

Toplantıya Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Türk Güreş Vakfı Adana Şube Başkanı Mustafa Dönmez Gençlik Spor İl Müdürlüğü Sportif Organizasyonlar Şube Müdürü Caner Taymış, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şube Başkanı Kerim Hoşfikirer ve Büyükşehir bürokratları katıldı.

“İsmet Atlı, Dünya’ya “Türk gibi kuvvetli” dedirten sporcumuz”

Adanalı İsmet Atlı’nın Türk sporu için çok önemli bir isim olduğunu belirten Başkan Karalar, “İsmet Atlı gibi üst seviyede uluslararası başarılara imza atan güreşçilerimiz yurt dışında şanlı bayrağımızı dalgalandıran, ‘Türk gibi kuvvetli’ dedirten sporcularımızdır. Ata sporumuz güreşe ilgiyi artırmak için çalışıyoruz.” ifadesinde bulundu.

Başkan Karalar, bu yıl düzenlenecek etkinlikte 270 bin lira ödül dağıtılacağını belirterek, “Geçen yıl 588 sporcunun mücadele ettiği güreşlere bu yıl bin civarında sporcu iştirak edecek. Güreş sporu adına bu denli katılımın olması çok sevindirici bir gelişmedir.” diye konuştu.

Türk Güreş Vakfı Adana Şube Başkanı Mustafa Dönmez, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a, ata sporu güreşe katkılarından dolayı plaket verdi.

Hibya Haber Ajansı

Başkan Karalar: “Ata sporumuz güreşe ilgiyi artırmak için çalışıyoruz”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!