G-CV0ZL47F6D
USD32,26
EURO34,73
GBP40,55
BIST10.247,75
GR. ALTIN2.395,89
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

BAŞKAN CANPOLAT: SEÇİMLERİ AK PARTİ ZAFERİYLE SONUÇLANDIRACAĞIZ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Recep Tayyip Erdoğan Bulvarında bulunan seçim irtibat bürosunda vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Seçim bürosunu AK Parti MKYK Üyesi Mehmet Ali Kurt, teşkilat üyeleri ve yüzlerce vatandaş ziyaret etti. Seçim bürosundaki vatandaşlarla tek tek görüşen Başkan Canpolat, 31 Mart seçimlerinde rekor oy alacaklarını vurguladı. Başkan Canpolat, seçim ofisinin Haliliyeli’lerin evi, Haliliyeli seçmenlerin evi olduğunun da altını çizdi.

Başkan Mehmet Canpolat, yaptığı açıklamada ise şunları kaydetti:

“Seçim ofisimizdeyiz sağ olsunlar vatandaşlarımız burayı dolduruyorlar. Ben kendilerine teşekkür ederim. Burası Haliliyeli’lerin evi, Haliliyeli seçmenlerimizin evi, burada birlikte buluşuyoruz. Yine vatandaşlarımızın dertleriyle dertleniyoruz, çözüm üretiyoruz. Vatandaşlarımıza seçim büromuza göstermiş oldukları teveccühten dolayı teşekkür ediyorum şükranlarımı sunuyorum. Hem sahada hizmetlerimize misliyle devam ediyoruz hem de bir taraftan da 31 Mart akşamı için seçimlere hazırlanıyoruz. Vatandaşlarımızla el ele vererek, bu şekilde inşallah seçimlerden birlik ve beraberlik içerisinde yine Haliliye’nin, yine Haliliyelilerin zaferi ile yine Cumhurbaşkanımızın Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın zaferi, AK Parti zaferi ile beraber inşallah sonuçlandıracağız. Durmadan yorulmadan çalışmaya devam. Sağ olsunlar var olsunlar göstermiş oldukları teveccüh ve ilgiden dolayı Haliliyeli seçmenlerimize teşekkür ederim.”

AK Parti MKYK Üyesi Mehmet Ali Kurt ise seçim ofisini hınca hınç dolduran vatandaşlara teşekkür ederken, Haliliye’de rekor oy beklentisi olduğunu ifade etti.

BAŞKAN CANPOLAT: SEÇİMLERİ AK PARTİ ZAFERİYLE SONUÇLANDIRACAĞIZ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!