G-CV0ZL47F6D
USD32,36
EURO34,79
GBP40,65
BIST10.208,65
GR. ALTIN2.395,96
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Başkan Büyükkılıç, 41 esnaf odası başkanı ile bir araya geldi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkan Büyükkılıç, 41 esnaf odası başkanı ile bir araya geldi / Haberin Peşinde Urfa

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Ahi Kültürü ile yoğrulan ve Ahilik ahlakıyla ahlaklanan ticaret şehri Kayseri’nin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne bağlı 41 esnaf odasının başkanları ile bir araya geldi.

Talas Erguvan’da gerçekleşen programa, Başkan Büyükkılıç’ın yanı sıra, Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Şeyhi Odakır ile birliğe bağlı 41 esnaf odası başkanı ile Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Hamdi Elcuman, Serdar Öztürk, Ali Hasdal ve Mustafa Türkmen ile daire başkanları katıldı.

“Ahi ahlakı ile ahlaklanmış canlarımızsınız”

Burada esnaf odası temsilcilerine seslenen Başkan Büyükkılıç, “Sizlerle bir araya gelmeyi arzu ettik. Az konuşup, çok dinlemeyi tercih ediyoruz. Zaten Ahi ahlakı ile ahlaklanmış canlarımız, esnaflarımızın temsilcisisiniz” dedi.

Başkan Büyükkılıç, birlik ve beraberlik mesajı vererek,  “Cenab-ı Allah huzurumuzu, birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın. Eğitim öğretim dönemi başlıyor, üniversitelerimiz, orta öğretimimiz açılıyor derken bir hareketlilik de başlıyor. Her kesimin kendine özgü yapması gereken çalışmalar var. Ayrıca deprem döneminde özellikle vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum, Allah bir daha bizleri o tablo ile karşı karşıya getirmesin” diye konuştu.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin ve Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’in önemli çalışmalar yaptıklarını dile getiren, şehir adına teşekkür ve dua eden Büyükkılıç, birliğin, beraberliğin en güzel örneklerini sergilediklerini belirtti.

Başkan Büyükkılıç, Kayseri’nin huzur şehri, güvenli bir liman olduğunu, sportif, eğitim, kültürel alanların merkezi olduğuna işaret ederek, yeni havalimanının ve millet bahçesinin bitme aşamasına geldiğini, her kesimin Kayseri’ye yakıştığını söyleyeceği vizyon projeleri anlattı.

Büyükkılıç, yeni eğitim öğretim yılında ihtiyaç sahibi ailelere sosyal içerikli hizmetlerin de devam edeceğini söyledi.

KESOB Başkanı Şeyhi Odakır ise Başkan Büyükkılıç’ın çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, birliğin yaptığı ve yapacağı proje ve hizmetlerden bahsetti. Odakır, “Çalışmalarınızda başarılar diliyoruz. Sayın başkanımız telefonun ucunda, bir sıkıntımız olduğunda hemen talimatı veriyor. Çok teşekkür ediyorum, saygılar sunuyorum” şeklinde konuştu.

Oda başkanlarının tek tek yazılı ve sözlü talep ile önerilerini dinleyen Başkan Büyükkılıç, bunları not aldı.

Hibya Haber Ajansı

Başkan Büyükkılıç, 41 esnaf odası başkanı ile bir araya geldi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!