G-CV0ZL47F6D
USD32,32
EURO34,85
GBP40,69
BIST10.276,88
GR. ALTIN2.387,59
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Bakan Özhaseki: “Bir başkası nasıl yaşıyorsa ona saygı duyarım”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bakan Özhaseki: “Bir başkası nasıl yaşıyorsa ona saygı duyarım” / Haberin Peşinde Urfa

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, sosyal medya hesabından yayımladığı videoda “Bir başkası nasıl yaşıyorsa ona saygı duyarım.” dedi.

Bakan Özhaseki’nin sosyal medya hesabından “Rövanşist mi! O da ne?” notuyla paylaştığı videodaki konuşmasından bazı satır başları şöyle:

 “Kendi özelime ait bir yaşam tarzım, tercihim var. Fakat dışardaki insanları değiştirebilmek gibi yetkimin olmadığına da inanıyorum. Bir sene kadar oluyor, bir televizyondayım. Ulusal bir televizyon. Spiker hanımefendi, ‘Siz AK Parti olarak rövanşist mi davranıyorsunu?’ dedi. ‘Hayır’ dedim. Biz ne yaptık ki şimdiye kadar. Rövanşist davranabileceğimizi söyleyebilecek ne fiilimiz var ki soruyorsunuz? Eskiden eşinin başında örtü olan bir hanımefendiyi oradan atarlardı. Şimdi biz tersini mi yapıyoruz? Başörtüsü bulunan bir hanımefendiyi okullara almazlardı. Birinci seçilmiş kızcağıza ödül vermezlerdi, ağlatırlardı. Şimdi biz tersini mi yapıyoruz? Hayır, biz AK Parti olarak hiç kimsenin yediğiyle, içtiğiyle, oturduğuyla, kalkığıyla, özeliyle ilgilenmiyoruz.

İnsanlar ister modern bir yaşam tarzını tercih etsinler, isterse daha muhafazakar bir yaşam tarzını tercih etsinler başımızın üstünde yeri var. Bir tek şey istiyoruz. Kimse kimseye yan bakmasın. Söz bu. Ertesin gün Cumhuriyet Gazetesi’nde başlık ‘Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki dedi ki ‘Ben başı açık hanımlara bakamıyorum.’ Bu nasıl bir şeydir bu böyle? Nasıl cümledir? Bunu yazıyorlar sonra troll orduları var. Binlerce kişiye emir komuta zinciriyle ve paralı tuttukları kişiler var. Onlar da durmadan küfrediyorlar.

Allah’tan çok fazla sosyal medyada takılmıyorum da ne dedikleri çok umurumda değil. Bir taraftan giriyor bir taraftan çıkıyor. Bir başkası nasıl yaşıyorsa ona saygı duyarım.

Eşim örtülü, kızlarımdan birisi de örtülü. Dünya bir araya gelse kendileri istemedikçe hiç kimse başlarını açtıramaz. İki kızımın da başı açık. Yine dünya bir araya gelse, baskı yapsalar zorla hiç kimse o kızlarıma başlarını örttüremez. Bu tavrımızı biz hep devam ettirdik. İnşallah bundan sonra da böyle olmaya devam edecek.”

Hibya Haber Ajansı

Bakan Özhaseki: “Bir başkası nasıl yaşıyorsa ona saygı duyarım”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!