G-CV0ZL47F6D
USD32,29
EURO34,64
GBP40,64
BIST10.045,74
GR. ALTIN2.411,94
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Bakan Kasapoğlu: “Yurtlarımız yüz yüze eğitime devam eden öğrencilerimizin hizmetinde”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bakan Kasapoğlu: “Yurtlarımız yüz yüze eğitime devam eden öğrencilerimizin hizmetinde” / Haberin Peşinde Urfa

FATMA ELİF BEYHAN – 04.04.2023 – HİBYA – Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ankara’da açıklamalarda bulundu.

Bakan Kasapoğlu'nun konuşmasından satır başları şöyle:

“Eğitim hayatıyla ilgili olsun diğer alanlarda olsun birer birer hareket geçirilmeye başladı. Gerek kamu gerek sivil toplum gönüllüleri depremin ilk anından itibaren bu süreçte diğer bakanlıklarımız gibi diğer kurumlarımız gibi Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak da tüm altyapımızı tüm insan kaynağımızı depren süreci için ortaya koyduk. Ve güçlü bir şekilde destek verme noktasında büyük bir aşama kat ettik. Kurumsal kapasitemizin tamamını deprem bölgesinin ihtiyaçlarına tahsis ettik. İlk andan itibaren bakanlığımıza ait salonlar sahalar havuzlardan tenis kortlarına kadar her bir imkan depremin yaralarını sarmak süreci yönetmek üzere tahsis edildi. Halen de hem 70 binden fazla arkadaşımızın bakanlık ailemizin bu konudaki gayretleri hem binlerce tesissimizin deprem bölgesi başta olmak üzere hizmet için, bu anlamdaki sürecin yönetilmesi için seferber edilmesiyle büyük bir çaba başlatıldı ve aynı ruhla aynı heyecanla bu süreç yönetiliyor.

Tabii bakanlık yurtlarımızı bu süreçte bakanlığımızın diğer tesisleri gibi depremin ilk anı itibariyle milletimizin hizmetine sunuldu. Hem barınma amacıyla hem de sosyal çalışmalar amacıyla halen çalışmalarına devam ediyor.

Pandemi sürecindeki yurtların hu anlamdaki sürece katkısı yaşadığımız önceki afetlerdeki yurtlarımızın katkısını ve özellikle deprem anından itibaren başta deprem bölgesi olmak üzere ve deprem bölgesinin dışlındaki iller olmak üzere yurtlarımız yine deprem nedeniyle mağduriyetleri engellemek için milletimizin emrine amade kıldık. Bununla birlikte yurtlarımız birer lojistik merkezi olarak milyonlarca kap yemeğin pişirildiği dağıtıldığı servis edildiği mekan olarak da milletimize hizmet edildi hala de aynı şekilde deprem bölgesinde bir lojistik merkezi olarak depremden etkilenen vatandaşlarımızın hizmetinde.

Yurt altyapısı olarak deprem bölgesindeki yurtlarımızı diğer ileriki illerde yurtlarımız hem depremzedelerimizin hizmetinde olacak hem de öğrencilerimizin yüz yüze eğitime devam eden stajı olan çalışan öğrencilerimizin hizmetinde olacak.

Bundan sonra da YÖK başkanımızın geçtiğimiz günlerdeki açıklaması ve dün itibariyle üniversitelerin senato kararıyla hem yüz yüze eğitim hem de online eğitim paralel bir şekilde hibrit olarak yeni bir süreç başladı. Biz de bu yeni süreç içerisinde özellikle eğitimine yüz yüze devam edecek gençlerimiz için yurtlarımızı tekrar planladık.”

Hibya Haber Ajansı

Bakan Kasapoğlu: “Yurtlarımız yüz yüze eğitime devam eden öğrencilerimizin hizmetinde”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!