G-CV0ZL47F6D
USD32,27
EURO34,72
GBP40,69
BIST10.276,88
GR. ALTIN2.399,09
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Anne Sütü ve Emzirme Danışmanlığı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Anne Sütü ve Emzirme Danışmanlığı / Haberin Peşinde Urfa

Anne Sütü Ile Beslenme için bilgi mi arıyorsunuz? Anne Sütü ve Emzirme Danışmanlığı makalesine göz atın ve Anne Sütü Ile Beslenme hakkında daha fazla bilgi edinin 

Beslenme, insanoğlunun doğduğu andan itibaren olmazsa olmaz temel fiziksel ihtiyaçlarından biridir. Ve bu doğrultuda dünyaya yeni gelen bir bebek, içgüdüsel olarak beslenme amacıyla annesinin memesini arar ve emmek ister.

Ancak dünyaya yeni bebek getirmiş bir anne için ve dünyaya adapte olmaya çalışan yeni doğan bir bebek için, emzirme olayı ve anne bebeğin arasında bu düzenin kurulması çok da kolay değildir. Bu dönem hem anne hem de bebek için kritik bir dönemdir ve hatta bazı anne – bebekler içinden çıkılamaz zor bir durum haline gelebilir.

İşte bu durumda devreye, konu hakkında deneyimli olan uzmanların gerçekleştirdiği anne sütü ve emzirme danışmanlığı girer.

Anne sütünün yeterli ölçüde salgılanması için yeni anne, psikolojik ve fizyolojik olarak desteğe ve yönlendirmeye ihtiyaç duyar. Bu yönlendirme ve destek ihtiyacını, anne sütü ve emzirme danışmanlığı karşılar.

Çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, doğumu gerçekleştiren kadın doğum uzmanı ile iletişimde kalarak, anneye anne sütü ve emzirme danışmanlığı konusunda bir eğitim programı düzenleyerek, sürecin sorunsuz geçirilmesini sağlar. Ve bu danışmanlık sürecin gerçekten de daha problemsiz ve kolay atlatılmasına zemin hazırlamış olur.

Uzman doktor, anneyle bebeğin ilk emzirme anlarında yanında olur. Bebeğin memeyi kavraması, annenin duruş pozisyonun doğru uygulanmasını sağlar. Anneye sütünü artırması konusunda yönlendirmeler yapar. Sütün kalitesini ve ölçüsünü artırmaya yönelik beslenme önerileri ve masaj teknikleri ile ilgili bilgilendirmeler yapar.

Tabii ki danışmanlık yapan uzman dışında, yeni doğum yapmış anneye eşi de doğru bir şekilde yaklaşmalı ve desteğini hissettirmelidir.

Unutmayın!

Bir annenin, bebeğine verebileceği ilk ve en güzel hediye anne sütüdür…

Anne sütü ve emzirme danışmanlığı ile ilgili dilediğiniz zaman yanınızda olacağımıza emin olabilirsiniz :)

Anne Sütü ve Emzirme Danışmanlığı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!