G-CV0ZL47F6D
USD32,44
EURO34,74
GBP40,80
BIST9.915,62
GR. ALTIN2.441,87
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Anker kesintisiz iletişim ve enerji fırsatını sonbahar kampına taşıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Anker kesintisiz iletişim ve enerji fırsatını sonbahar kampına taşıyor / Haberin Peşinde Urfa

Anker, doğanın güzelliklerini kesintisiz iletişim ve enerji fırsatıyla keşfetmek isteyen kampçılar için vazgeçilmez çözümler sunuyor. Teknoloji ve konforu harmanlayan Anker’in 120W şarj cihazı pil ömrü sınırlı olan birçok cihazla uyumlu Taşınabilir Güç kaynağı olan PowerHouse’lar ve Anker Soundcore Motion BOOM ile kamp deneyimlerinizi daha da keyifli hale getirin.

Sonbaharın kendini iyiden iyiye hissettirmeye başladığı bugünlerde, doğayla iç içe zaman geçirmek isteyenler kamp planları yapmaya başladı. Yaşamı kolaylaştıran teknolojilere öncülük eden Anker, doğanın güzelliklerini keşfetmek isteyen buna karşın kampta da teknolojinin konforundan vazgeçmeyenler için çözümler sunuyor. Teknoloji ve konforu harmanlayan ürünleri ile outdoor deneyimlerini daha keyifli hale getiren Anker, kampta da iletişimin kesilmemesi için 120W şarj cihazırı geliştirdi. 2 USB-C ve 1 USB-A bağlantı noktası sayesinde aynı anda 3 cihazı sorunsuz şekilde şarj edebilen 120W, sırt ya da el çantasına veya cebe kolayca sığıyor. Hızlı ve güvenli şarj özelliği sayesinde cep telefonları, tabletler ve diğer mobil cihazlar sürekli olarak enerji dolu kalıyor. Kampın tadını çıkarırken iletişimini kesintiye uğratmak istemeyenler için 120W şarj cihazı ideal.

Doğanın ortasında enerji sorunu yaşamayın 

Anker, kamp alanında kesintisiz enerji ihtiyacı duyanlar için 521 PowerHouse 200W, Anker 760 Taşınabilir Güç Kaynağı Ekstra Batarya, Anker 767 PowerHouse 2 bin 400W Taşınabilir Güç Kaynağı ve Anker 535 PowerHouse 500W Taşınabilir Güç Kaynağı’ndan oluşan dört farklı ürün sunuyor. Akıllı telefon ve tabletler başta olmak üzere pil ömrü sınırlı olan tüm taşınabilir elektronik cihazlar için Anker’in taşınabilir güç kaynakları kamp döneminde de devreye giriyor. Birçok cihazla uyumlu olduğu için kullanım alanları oldukça yaygın olan Anker PowerHouse’lar sayesinde kampçılar mobil cihazlarının enerji kaynağı konusunda endişe duymadan, daha özgür bir kamp hayatı yaşayabiliyor. Hafif ve kompakt yapıları sayesinde çanta, cep veya el altında rahatlıkla taşınan Anker PowerHouse’ların en büyük avantajlarından biri de mobil cihazları birden fazla kez şarj edebilme kapasitesine sahip olması. Anker 767 PowerHouse 2 bin 400W Taşınabilir Güç Kaynağı, artırılabilir ek batarya ile kapasitesini ikiye katlayarak 4 bin 096 Wh'ye çıkarıyor ve evde veya şebekeden bağımsız olarak daha uzun süre güçte kalmayı sağlıyor. Yüksek enerji talep eden cihazları güç istasyonunu aşırı yüklemeden aynı anda 3 bin 400W'a kadar çalıştırma fırsatı sunan 767 PowerHouse, bin W Maks Güneş Enerjisi Girişi ile yüzde 45 daha iyileştirilmiş performansı ile bin W’a kadar solar şarj etme fırsatı sunuyor. Kamp seyahatlerinde veya elektrik prizine erişimin sınırlı olduğu durumlarda son derece kullanışlı olan Anker PowerHouse’lar sayesinde doğanın ortasında da enerji sorunu yaşanmıyor. 

Eğlenceli anlar için müziği unutmayın

Kamp ateşinin etrafında toplanıp sevdiklerinizle eğlenceli anlar yaşarken müziği de unutmayın! Anker Soundcore Motion BOOM Bluetooth Hoparlör ile yüksek ses seviyelerinde bile bozulmadan, devasa stereo sesin keyfini çıkarmak mümkün. Kamp gibi dış mekanlarda yüksek ses seviyelerinde bile kristal netliğinde müzik için yüzde 100 saf titanyum diyaframları olan sürücülere sahip Motion BOOM dış mekan hoparlörü, kampta müziğin çalmaya devam etmesi için tek bir şarjla 24 saate kadar çalma süresi sunuyor. Motion Boom, cihazınızla atlamasız ve ultra kararlı bir bağlantı için en son Bluetooth teknolojisini kullanıyor.

Hibya Haber Ajansı

Anker kesintisiz iletişim ve enerji fırsatını sonbahar kampına taşıyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!