G-CV0ZL47F6D
USD32,33
EURO34,67
GBP40,60
BIST10.162,28
GR. ALTIN2.393,98
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Ankara Halk Ekmek Fabrikası çölyak hastaları için uygun fiyatla gıda üretiyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara Halk Ekmek Fabrikası çölyak hastaları için uygun fiyatla gıda üretiyor / Haberin Peşinde Urfa

Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası sosyal belediyecilik ilkesi gereği özel beslenme gereksinimi duyan çölyak hastaları ve glüten intoleransı olan vatandaşlar için uygun fiyatla gıda üretiyor. Glütensiz ürün sayısını 5’ten 20’ye yükselten Halk Ekmek, “www.baskentmarket.com.tr”adresi üzerinden de tam 81 kente bu ürünleri gönderebiliyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi çölyak rahatsızlığı ve glüten intoleransı olan vatandaşları yalnız bırakmıyor.  Piyasada az bulunan ve diğer ürünlere göre çok yüksek fiyatlara satılan glütensiz ürünler, Ankara Halk Ekmek Fabrikası tarafından çok uygun fiyatlarla Başkentlilere ve “www.baskentmarket.com.tr” sitesi üzerinden de 81 kente ulaştırılıyor.

Ankara Halk Ekmek Fabrikası ürün gamında ekmekten baklavaya, simitten kıymalı ve peynirli böreklere kadar tam 20 gıda türünün glütensiz çeşitleri yer alıyor. El değmeden ve güvenilir koşullarda üretilen ürünler, sosyal belediyecilik ilkesi gereği piyasa koşullarının en az yüzde 50 daha altında satışa sunuluyor.

Türkiye’de çok sayıda çölyak hastası olduğunu belirten Ankara Halk Ekmek Fabrikası Genel Müdürü Tamer Eski, “Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası olarak çölyak hastalarımızın da ihtiyaçlarını karşılamayı görev edindik. Bu kapsamda geçen sene ‘Dünya Çölyak Günü’nde Halk Ekmek tarihinde ilk defa çölyak hastalarımızla kahvaltı etkinliği düzenledik. Bunu geleneksel hâle getirerek ayda bir defa pazar günleri GİMAT Şubemizde bu kahvaltı etkinliğimizi sürdürüyoruz. Yeni vizyonumuz gereği ürün gamımızı beşten yirmiye çıkarttık. Yeni kurduğumuz online satış hattıyla Türkiye'nin her noktasında ürünlerimizi ulaştırabilmekte ve çölyak hastalarının ihtiyaçlarını karşılayabilmekteyiz. Şunu da özellikle belirtmek isterim ki geniş ürün gamımızla piyasa fiyatlarının çok altında bu ürünleri ülkemizin her noktasındaki çölyak hastalarına ulaştırmanın haklı bir gururunu taşımaktayız” diye konuştu.

Her ay glütensiz kahvaltı etkinliği

2022 yılında Dünya Çölyak Günü’nde Ankara’daki iki ayrı çölyak derneği ile koordineli biçimde fabrika yemekhanesinde her yaştan 200 kişinin katılımıyla  “Glütensiz Kahvaltı” etkinliği gerçekleştirmeye başlayan Halk Ekmek Fabrikası, bu etkinliği de gelenekselleştirdi. Çölyak hastaları ve derneklerinden gelen talepler doğrultusunda gerçekleştirilen “Glütensiz Kahvaltı” etkinliği, ayda bir pazar günü Başkent Market GİMAT şubesinde yapılıyor.

Etkinliğin günü ve katılım bilgileri Halk Ekmek Fabrikası sosyal medya hesaplarından duyuruluyor.

Hibya Haber Ajansı

Ankara Halk Ekmek Fabrikası çölyak hastaları için uygun fiyatla gıda üretiyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!