G-CV0ZL47F6D
USD32,38
EURO34,78
GBP40,70
BIST10.208,65
GR. ALTIN2.400,73
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Anelka ve Clichy Antalya’da hasret giderdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Anelka ve Clichy Antalya’da hasret giderdi / Haberin Peşinde Urfa

ERDEN AKTOĞU- 22.07.2023 – HİBYA – 2022 yılında ilki gerçekleştirilen ve bu yıl Ocak ayının başlarında yine Antalya’da ikincisi yapılan TC Ticaret Bakanlığı’nın, ‘Yurtiçi Desteklenen Etkinlikler’ listesinde yer alan, ayrıca birlikte TC Kültür ve Turizm Bağanlığı ile TC Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın da doğrudan katkı sağladığı, ‘WinterLeague Convention’ spor ve sağlık turizmi organizasyonunun üçüncüsü için çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Türkiye Futbol Federasyonu, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı, Antalya Büyükşehir ve ilçe belediye başkanlıklarının da yoğun destek verip, adeta üzerine titrediği dev organizasyonun bu yılki birlikteliği için olağanüstü çaba var. Bu kapsamda, 2024 yılı Ocak ayının 10-13’ü arasında ülkemizin ve dünyanın en gözde turizm destinasyonlarından Antalya’da, üçüncüsü gerçekleşecek olan etkinlik öncesi, bir dönem yolu ülkemizden geçmiş iki önemli Fransız yıldız aileleriyle birlikte, Antalya/Kemer Rixos Sungate Hotel’de konuktu. 

2005-2006 sezonunda Fenerbahçe forması giyen ve oynadığı 39 maçta 14 kez gol sevinci yaşayan Nicolas Anelka ve 2017-2020 yılları arasında Başakşehir’de oynayıp 3 gole imza atan Gael Clichy yıllar sonra, yeniden Türkiye’de olmaktan ve eski dostlarıyla buluşup hasret gidermekten duydukları mutluluğu ifade ettiler.

Ülkemizde futbol oynarken Antalya’nın eşsiz tatil güzelliklerine tanıklık ettiklerinin altını çizen Anelka ve Clichy, ‘WinterLeague Convention’a dair düşüncelerini de dile getirdi.

Anelka: “Türkiye tam bir dünya cenneti”

Nicolas Anelka Fenerbahçe’de forma giyerken Türkiye’de yaşadığı 1.5 yılı asla unutmadığını dile getirdi. Anelka, “Ayrıldıktan sonra fark ettim ki, Türkiye her anlamda bir dünya cenneti. Futbolun özünde yer alan mücadeleci ortamın ötesinde, kalıcı dostluklar edindim bu ülkede. Yalnızca Fenerbahçeli değil, tüm takımlara gönül vermiş birçok Türk arkadaşımla iletişimim sürüyor. İki yıldır gerçek bir turizm cenneti olan Antalya’da yapılan, ‘WinterLeague Convention’u medya yansımalarından izledim. Antalya gibi bir turizm noktasının, scout, menajer ve takım temsilcisi vb. gibi spor profesyonellerini ağırlayacağı bir etkinliğin, Ocak ayında gerçekleşecek üçüncü randevusunda ben de yer alacağım için çok mutluyum” diye konuştu.

Clichy: “Kariyerimin en güzel dönemiydi”

Lisansı halen İsviçre’nin Servette takımında olan ve resmi olarak futbol yaşamına nokta koymadığını söyleyen Gael Clichy de, Türkiye kariyerinin kendisi için çok önemli olduğuna vurgu yaptı. Başakşehir’deki üç yıllık futbol serüvenine değer biçemediğini belirten Fransız futbolcu, “Türkiye’ye, Başakşehir’e transfer olurken kafamda bazı soru işaretlerı vardı. Ancak gelişimin ilk ayı dolmadan çok iyi ve de kariyerim adına son derece doğru bir karar verdiğimi anladım. İsviçre ekibi Servette’e gideceğim zaman yaşadığım üzüntüyü, hiçbir transfer sürecinde yaşamamıştım. Antalya’yı da yalnızca geldiğimiz deplasmanlarla değil, yaptığımız tatillerle de iyi biliyorum. İki yıldır takip ettiğim ‘WinterLeague Convention’u Türkiye’nin imajı yönüyle de çok önemli buluyorum. Yeni yılın hemen ilk günlerinde yapılacak üçüncü buluşmada da kesinlikle olacağım” dedi.

Behiç Kaya, “Antalya’nın eşsiz güzelliklerini dünyaya sunuyoruz” 

Bu arada, WinterLeague Convention Kurucu Başkanı Behiç Kaya da yaptığı açıklamada, bu yıl üçüncüsü yapılacak olan dev buluşmanın, Türk sporunun gelişimi için önemli bir yatırım olmasının yanı sıra, Antalya'nın tanıtımına da büyük katkı sağlayacağını söyledi. Başkan Kaya, “Ülkemizin spor ve sağlık turizmindeki gücünü dünyaya göstermesi anlamında çok önemli bir organizasyon olacak. 2024 yılında yapılacak ‘WinterLeague Convention’, üstlendiği misyon ve ortaya koyduğu vizyonuyla, Türkiye'nin futbol dünyasındaki önemli konumunu ve Antalya'nın eşsiz güzelliklerini tüm dünyaya duyuracak” dedi.

 

Hibya Haber Ajansı

Anelka ve Clichy Antalya’da hasret giderdi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!