G-CV0ZL47F6D
USD32,34
EURO34,81
GBP40,65
BIST10.276,88
GR. ALTIN2.393,27
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Altay’da gençlerin adı yok

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Altay’da gençlerin adı yok / Haberin Peşinde Urfa

Türk futbolunun en tanınmış yetiştirici kulüplerinden Altay’da altyapıdan yetişen sadece 1 futbolcu bu sezon Süper Lig’de forma şansı bulabildi. Bu sezon 18 yıl sonra Süper Lig’e dönmeyi başaran İzmir temsilcisi Altay’da A takımla antrenmanlara çıkan 3 al…

Türk futbolunun en tanınmış yetiştirici kulüplerinden Altay’da altyapıdan yetişen sadece 1 futbolcu bu sezon Süper Lig’de forma şansı bulabildi.

Bu sezon 18 yıl sonra Süper Lig’e dönmeyi başaran İzmir temsilcisi Altay’da A takımla antrenmanlara çıkan 3 altyapı patentli futbolcudan bir tek sol kanat Eren Erdoğan, ligde 2 karşılaşmada 52 dakikada oyunda kaldı.

İlk 5 haftada kadroda yer alıp, Fenerbahçe maçının 83’üncü dakikasında, Konyaspor deplasmanında ise ikinci yarıda oyuna giren 20 yaşındaki Eren sakatlığı nedeniyle son 6 maçta görev yapamadı.

A takımda yer alan 18 yaşındaki milli forvet Kazımcan Karataş ve 17 yaşındaki milli orta saha oyuncusu Cem Özgener, Süper Lig’de forma şansı bulamazken, iki genç futbolcu Ziraat Türkiye Kupası’nda oynanan Belediye Derincespor karşılaşmasında görev aldı. Profesyonel lisansları olan altyapı patentli Tugay Gündem, Nurettin Küçükdeniz, Mustafa Çalışkan ve Onur Efe ise altyapıda görev almaya devam ediyor.

Altay altyapısından yetişip Türk futbolunun efsanelerinden biri olan teknik direktör Mustafa Denizli, zorlu Süper Lig mücadelesinde şimdilik gençlere fazla sorumluluk vermeyi tercih etmedi.

NİCE YETENEKLER YETİŞTİ

107 yıllık tarihinde Türk futbolunda önemli ilklere imza atan Altay, geçmişinde futbolcu fabrikası gibi çalıştı. Siyah-beyazlılar, futbolseverlerin yakından tanıdığı Alpay Özalan, Toprak Kırtoğlu, Ramazan Kurşunlu, Sinan Kaloğlu, Hayrettin Demirbaş, Erdi Demir, Necati Ateş, Çağdaş Atan, İbrahim Akın, Okay Yokuşlu, Semih Kaya, Aytaç Kara, Musa Çağıran, Ulaş Zengin, Ali Şaşal Vural, Atakan Çankaya, Cenk Özkaçar gibi çok önemli oyuncular yetiştirdi.

Altay,Aytaç Kara,Çankaya,Denizli,Fenerbahçe,Futbol,izmir,Konyaspor,Ramazan,Sivasspor,Spor Toto Süper Lig,Süper Lig,Türkiye,Türkiye Kupası,Ziraat Türkiye Kupası

Altay’da gençlerin adı yok

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!