G-CV0ZL47F6D
USD32,18
EURO34,86
GBP41,22
BIST10.899,28
GR. ALTIN2.461,63
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Albayrak Grubu Üst Yöneticisi Prof. Dr. Ömer Bolat AA’nın ‘Yılın Fotoğrafları’ oylamasına katıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Albayrak Grubu Üst Yöneticisi Prof. Dr. Ömer Bolat AA’nın ‘Yılın Fotoğrafları’ oylamasına katıldı / Haberin Peşinde Urfa

Albayrak Grubu Üst Yöneticisi (CEO) Prof. Dr. Ömer Bolat, Anadolu Ajansının (AA) “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı. Bolat, “yaşam” kategorisinde İsa Terli’nin, “haber” dalında Muhammed Said’in ve “spor” dalında da Ali Atmacı’nın fotoğraflarını beğendi.

Anadolu Ajansı (AA) foto muhabirleri ve muhabirlerinin yurt içi ve dışında çektiği fotoğrafları inceleyen Albayrak Grubu Üst Yöneticisi (CEO) Prof. Dr. Ömer Bolat, oylamada “haber”, “spor” ve “yaşam” kategorilerinde beğendiği fotoğraflara oy verdi.

Prof. Dr. Ömer Bolat, “yaşam” kategorisinde İsa Terli‘nin ayın hilal halini, Galata Kulesi’ni ve Çamlıca Camisi’ni bir arada fotoğrafladığı kareye oy vererek, “İstanbul gibi dünyanın başkenti olan bir şehirde özellikle Çamlıca Camimizin üzerinde İslam’ın sembolü olan hilalle, Galata Kulesi’nin görkemli buluşması olan fotoğraf, harikulade bir kare olmuş” değerlendirmesini yaptı.

“Haber” dalında Muhammed Said’in çektiği, Esed rejiminin sivillere saldırısı sonucu bir kız çocuğunun yaralı fotoğrafını seçen Bolat, “Suriye’de 10 yıldır devam eden iç savaşta sivilleri acımasızca katleden Suriye rejiminin kendi halkına gösterdiği insanlık dışı bir muamelesini, oradaki vahşeti, zulmü yansıttığı için bu fotoğrafı dünyanın da dikkatini çekmesi niyetiyle beğendim” dedi.

Bolat, “spor” dalında da Ali Atmacı’nın 2020 Tokyo Olimpiyatları’nda milli okçu Mete Gazoz’un sevincini karelediği fotoğrafı beğenerek, şunları kaydetti:

“Geçen ağustos ayında 2020 Tokyo Olimpiyatları’nda milletimizi sevindiren ve tarihteki okçuluk becerimizi ve okçuluğa olan sevgimizi gösteren bir sporda dünyanın en iyisi olarak, altın madalya başarısını gösterdiği için Mete Gazoz’a oy verdim. Tarihi bir başarıydı. Ülkemizi, halkımızı gururlandırdı ve tarihi ata sporumuzun yeniden canlanmasına da bu nedenle vesile oldu.”

AA’nın ‘Yılın Fotoğrafları’ oylaması,Albayrak Grubu CEO’su Prof. Dr. Ömer Bolat,Mete Gazoz,AA,anadolu ajansı

Albayrak Grubu Üst Yöneticisi Prof. Dr. Ömer Bolat AA’nın ‘Yılın Fotoğrafları’ oylamasına katıldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!