G-CV0ZL47F6D
USD32,51
EURO34,92
GBP40,77
BIST9.915,62
GR. ALTIN2.433,74
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Akşener: “Recep Bey, sol elinde PKK var, sağ elinde de Hizbullah var”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akşener: “Recep Bey, sol elinde PKK var, sağ elinde de Hizbullah var” / Haberin Peşinde Urfa

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Mansur Yavaş ile birlikte Elmadağ CHP İlçe Başkanlığı bayramlaşmasında açıklamalarda bulundu.

‘’Birleştiğiniz zaman, el sıkıştığınız zaman ve iktidarın attığı yün yumaklarına takılmadığınız zaman ne oluyor? Kazanılıyor. Kazanılınca ne oluyor. Önce Ankara, sonra Elmadağ kazanıyor.’’ sözleriyle konuşmasına başlayan Akşener, 31 Mart yerel seçimlerinde CHP’nin ve İYİ Parti’nin yan yana gelmesinin 11 büyük şehri Millet İttifakı belediyelerinin kazanmasını sağladığını ifade ederek; ‘’Meral Akşener’in kişisel olarak ister maddi ister manevi şahsi bir faydası olduysa Allah buradan gitmeyi nasip etmesin. Ama Türkiye’ye çok büyük fayda sağladı. Önce belediyeler eliyle hırsızlıkların önüne geçildi. Sonra belediyeler eliyle kayırmacılığın önüne geçildi. Özellikle Ankara Belediyesi’nin hepimize gösterdiği bir duruşla, tutumla; ‘çılgın proje’ denilen özür dileyerek söyleyeceğim, manyaklıkların, aslında cebinizden, cebimizden çalınan paranın 3-5 kişinin cebine nasıl aktarıldığını gösterdi.’’ dedi.

Pandemi dönemi boyunca Mansur Yavaş’ın Ankara’da yaptığı hizmetlere değinen Akşener; ‘’O pandemide, sosyal belediyeciliğin ne olduğunu Mansur Başkan’dan öğrendik.’’ diyerek yoksulluğun derin yoksulluğa döndüğünü ve bizzat kendisinin derin yoksulluk çalıştığını söyledi.

Mansur Yavaş’a teşekkür ederek konuşmasına devam eden Akşener, ziyaret ettiği evlerin içinde Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetleriyle karşılaştığını belirterek; ‘’O evlerin buzdolaplarında normal şartlarda böyle fare düşse kafası yarılır. O gördüğüm evlerin buzdolaplarında, ayda 1 kilo et alabilen ve o buzdolabına koyan kadınların mutluluğunu görüyorum.’’ diye konuştu.

Ankara’da ziyaret ettiği evlerin içerisinde Ankara’ya faklı illerden gelen vatandaşların da olduğunu ifade eden Akşener; ‘’Fakirlikte eşitlik var. Yoksullukta eşitlik var. Etnik aidiyetlerin, dini aidiyetlerin tümünde eşitlik var bilesiniz. Bir tek eşitsizlik nerede var biliyor musunuz? Ak Parti’ye oy verenlerle onlara ulaşamayanlar arasında var.’’ ifadelerine yer verdi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın, Ankara’da hiçbir vatandaşı ayırmadan hizmette bulunduğunun altını çizen Akşener şöyle devam etti:

‘’Hiçbir ayrım yok. Ama çıkıp ağızlarını büze büze diyorlar ki ‘Mansur Yavaş’a şunlar oy vermez.’ Hadi oradan be. O ayrım yapmıyor ki. Sen bunu söyleyen, ağzını büze büze, büke büke söyleyenler; sen o eve giriyor musun kardeşim? O evde yaşananı biliyor musun kardeşim? İşte yanımda oturan beyefendi biliyor. Gidiyor, görüyor, yapıyor. O evin annesinden, çoluğundan çocuğundan başka kimse duymuyor.’’ 

Mansur Yavaş’ın 4 yıl boyunca Ankara’da yaptığı hizmetleri anlatan Akşener; ‘’Bakın bir yan yana geliş Türkiye’de, Ankara’da nelere sebep oldu? Benzer şeyleri İstanbul’da yaşıyoruz. Benzer şeyleri diğer şehirlerde yaşıyoruz. Demek ki biz bu el sıkışmayı Ankara’da biraz daha fazla yapsaydık kaç tane ilçe alacakmışız.’’ dedi.

Akşener açıkalamasında ‘’Çocuklar biz anlayamadık. Siz belki anlarsınız. Bu Ankapark’ı yaptıran muhteremin dinozorlara olan merakı ne ya? Tuhaf. Her yer dinozor. Acaba ne ya bu?’’ diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslenerek konuşmasına devam eden Akşener; ‘’Recep Bey, şimdi bu sol elinde pkk var, bu sağ elinde de Hizbullah var. Terör örgütleriyle berabersin. Çünkü Tarzan çok zorda, bütün düğmelere basıyor.’’dedi.

 

Hibya Haber Ajansı

 

Akşener: “Recep Bey, sol elinde PKK var, sağ elinde de Hizbullah var”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!