G-CV0ZL47F6D
USD32,53
EURO34,90
GBP40,78
BIST9.915,62
GR. ALTIN2.441,94
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Akşener: “İYİ Parti, bu ülkenin sigortasıdır!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akşener: “İYİ Parti, bu ülkenin sigortasıdır!” / Haberin Peşinde Urfa

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte, ABB İstasyon Caddesi alternatif bulvarı ve altyapı projeleri açılış ve temel atma töreninde açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte, ABB İstasyon Caddesi alternatif bulvarı ve altyapı projeleri açılış ve temel atma töreninde açıklamalarda bulundu.

Bu hizmet için emeği geçenlere teşekkür ederek konuşmasına başlayan Akşener, Millet İttifakı’nın paydaşlarının çalışmalarına vurgu yaptı.

“Türkiye uzun zamandır birbirlerini ittirip kaktıran bir sistemden bugüne; farklı görüşlerde, farklı anlayışlarda, farklı çözüm önerilerinde yol yürüyen pek çok siyasi partinin bir araya gelip ortak görüşlerde uzlaştığı bir Millet İttifakı’nı kurdu” diyen Akşener, Millet İttifakı’nın bileşenlerinin kendi görüşlerini koruyarak Türkiye’nin, kadınların, gençlerin, işçinin, işsizin emeklilerin çıkarları için ortak projelerde bir araya geldiklerini ve birbirlerine saygı duyarak bir yolculuk başlattıklarını söyledi.

Saygı kavramının altını çizen Akşener, “Saygı kelimesi çok önemli. Şimdi biraz evvel basın mensupları muhtemelen ne konuştuğumuzu merak etmişlerdir. Dursun abim geldi yanıma. Dursun abi emekli bir abimiz. Siyaseti seven bir abimiz. Çok uzun zamanlardır siyasetle ilgilenen bir abimiz. Yani Doğru Yol Partisi’nden beri siyasetle ilgilenen birbirimizi tanıdığımız bir abimiz. Abimizin en büyük derdi ne biliyor musunuz? İki üniversite mezunu torunu yıllardır işsiz. İşte asıl derdimiz bu.” diye konuştu.

Akşener konuşmasına, “Bu ülkenin genç kızlarını, bu ülkenin kadınlarını, bu ülkenin genç delikanlılarını işsiz bırakanlar; buna karşılık 5 maaş, 10 maaş, 15 maaşlı danışmanlarına hem de yan gelip yatan danışmanlarına ödeyenlere yuh olsun, yuh.” sözleriyle devam etti.

Yandaşa harcanan para yerine; yoksul ailelerin doğal gaz ihtiyacının giderilebileceğini, tableti olmayan çocuklara tablet verilebileceğini, et alamayan ailelere et yardımı yapılabileceğini söyleyen Akşener, buna karşılık Ankapark’a harcanan 800 milyon doları hatırlatarak, “Haram olsun, zıkkım olsun hepsine.” diye konuştu.

“Çalmıyorsun be başkanım”

Mansur Yavaş’ın Ankara’da 4 yıldır yürüttüğü hizmetleri hatırlatan Akşener, Mansur Yavaş’a seslenerek, “Hep hayırlı hizmetler sana nasip oldu. Niye? Çalmıyorsun be başkanım. Kayırmıyorsun be başkanım. Cebe atmıyorsun be başkanım. Birilerini zengin etmiyorsun. Demek ki neymiş? Harama el uzatmadığın zaman, bu milletin vergilerini hayra kullandığın zaman, yandaş kayırmadığın zaman yapılamayan hizmetler hem de son derece uygun sonuçlarla, uygun paralarla yapılıyormuş.” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 14 Mayıs’ta yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimini işaret ederek, “İşte sosyal belediyeciliği hayata geçiren Mansur Başkanın şahsında 15 Mayıs’ta iktidar olduğumuzda inşallah Millet İttifakı iktidar olacak. İYİ Parti bu ülkenin sigortasıdır. İYİ Parti inşallah çok önemli bir başarı elde edecek ve 13. Cumhurbaşkanı dürüstlüğüne, namusuna hepimizin kefil olduğumuz sayın Kemal Kılıçdaroğlu olacak ve 15 Mayıs gününden itibaren Türkiye’de sizin paranızı çalanlar, sizin hakkınızı yiyenler hesap verecekler hesap.” dedi.

“Siyasetçi intikam makamı değildir”

Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisine yönelik tehditlerini hatırlatarak 14 Mayıs’tan sonrasını işaret ederek sözlerinde şu ifadelere yer verdi:

“Cumhurbaşkanı çıkıp da; ‘Hey Meral Akşener bu daha iyi günlerin senin daha başına neler gelecek.’ diyemeyecek. Çünkü siyasetçi intikam makamı değildir. Ama çalanın, çırpanın, haksızlık yapanın ensesinde olması için de yargıyı hür, bağımsız, objektif, korkusuz kılandır. Hukukun üstünlüğünü tam anlamıyla uygulayandır. Demokrasiyi tam anlamıyla uygulayandır.”

“14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanlığı makamında Sayın Kılıçdaroğlu’nu alkışlayacağız.”

Konuşmasının sonunda 14 Mayıs seçimlerine vurgu yapan Akşener;

“14 Mayıs günü her bir kardeşim bir başka kardeşini, diğeri bir başka kardeşini sandığa götürecek. Sandıklara sahip çıkılacak ve 14 Mayıs akşamı Sayın Cumhurbaşkanı, Sayın Erdoğan’ı elbette gayet büyük bir saygıyla yolculayacağız. Alkışlarla Sayın Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanlığı makamında kendisini alkışlayacağız.” diyerek sözlerini tamamladı

Hibya Haber Ajansı

Akşener: “İYİ Parti, bu ülkenin sigortasıdır!”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!