G-CV0ZL47F6D
USD32,49
EURO34,82
GBP40,66
BIST9.915,62
GR. ALTIN2.438,39
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Akşener: ‘’Bu iddiaların binde biri doğruysa sokakta gezemez bu arkadaşlar’’

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akşener: ‘’Bu iddiaların binde biri doğruysa sokakta gezemez bu arkadaşlar’’ / Haberin Peşinde Urfa

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin 7 projede 47 bin 970 konutun temel atma ve proje tanıtım töreninde açıklamalarda bulundu.

Akşener açıklamasında, ‘’Hep söylediğim gibi öyle bedava yok. Öyle ‘başbakan’ diye bağırmak yok. Vereceksiniz oylarınızı çok çalışacaksınız. Hem cumhurbaşkanını seçeceksiniz hem de öyle oy alacak ki İYİ Parti, ben de başbakanlığı hak edeceğim. Öyle öbür türlü yok.’’ dedi.

Mansur Yavaş’ın Ankara’ya kazandırdığı projeleri vurgulayan Akşener; ‘’Bir tarafta binlerce konut yapıp gerçekten ihtiyacı olan ailelere ucuz, onların oturabileceği konutlar imal etmek. Hani siz hiçbir şey bilmezdiniz ya. Bunu Paris’te, Lyon’da, Grenoble’da? Fransızlar yapar biliyor musunuz? Yani sosyal devlet kavramı o ülkenin eğer demokrasisinin içinde varsa onlar yapar.’’ şeklinde konuştu.

Bu projenin sosyal devlet anlayışının bir yansıması olduğunu vurgulayan Akşener, Mansur Yavaş’a seslenerek; ‘’Bunun adı batı demokrasilerinde, kuzey demokrasilerinde sosyal devlet, fırsat eşitliği kavramıdır. Siz aslında onu yapıyorsunuz. Batı demokrasilerinin hesap verilebilir, vergim nereye gitti diye sorulabilir kavramı içinde onu yapıyorsunuz. Allah bin kere razı olsun.” şeklinde konuştu.

‘’Bu iddiaların binde biri doğruysa sokakta gezemez bu arkadaşlar’’

Son günlerde Muhammet Yakut isimli bir şahsın siyasi içerikli paylaşımlarına değinen Akşener şöyle devam etti:

‘’Daha evvel de Sedat Peker’in videolarını izledik. Bu iddiaların binde biri doğruysa sokakta gezemez bu arkadaşlar. Hayatımda ilk defa duyduğum Pırlanta Sitesi, Şehrazat Sitesi… bu ülke ne olmuş? Bu ülkeyi yönetenler ne olmuş?’ O videodan ve daha önceki videolardan gördüm ki haramın dibine gidilmiş. Eğer doğruysa sokakta gezemeyecek insanlar döndürüp bize iftira atıyorsa sayın Kılıçdaroğlu’n iftira atıyorsa, Meral Akşener’e iftira atıyorsa, Mansur Yavaş’a iftira atıyorsa batsın bu dünya!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 14 Mayıs seçimlerini işaret ederek; ‘’14 Mayıs’ta her birimize her bir bireye düşen şey şu; eğer millî gelirimizin çalınmasını istemiyorsanız, gençler nefes alsın istiyorsa, bu hırsızlardan hesap sorulmak isteniyorsa; bu arsızlardan, bu edepsizlerden, bu hayasızlardan hesap sorulması isteniyorsa 14 Mayıs’ta herkes sandığa gidecek. Yanında herkes bir kişiyi getirecek. Sayın Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı seçeceğiz hep beraber.’’ ifadesini kullandı.

 

Hibya Haber Ajansı

Akşener: ‘’Bu iddiaların binde biri doğruysa sokakta gezemez bu arkadaşlar’’

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!