G-CV0ZL47F6D
USD32,44
EURO34,74
GBP40,80
BIST9.915,62
GR. ALTIN2.441,87
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Akşener: “Bu ele bugüne kadar terörist eli değmedi”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akşener: “Bu ele bugüne kadar terörist eli değmedi” / Haberin Peşinde Urfa

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 28. Dönem Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerine yönelik il ziyaretlerine Mansur Yavaş ile birlikte Konya’da sürdürdü.

Akşener, Konyada Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışında kendilerini karşılayan kalabalıkta vatandaşlara seslendi. 14 Mayıs seçimlerini işaret ederek konuşmasına başlayan Akşener, 20 Ocak 2020den beri gezdiği esnaf ziyaretlerini hatırlattı.

Esnaf ziyaretlerinde hiçbir dükkânın içinde siyasi propaganda yapmadığını anlatan Akşener, sadece vatandaşların dertlerini dinlediğini ve o dertler üzerinden çözümler ürettiklerini söyledi.

‘’Biz savaşa gitmiyoruz, cenge gitmiyoruz. Seçime gidiyoruz.’’ diyerek seçimler üzerine konuşmasına devam eden Akşener; ‘’Bütün siyasi partilerin dertlerinize dair çözümler ürettiği, projeler ortaya koyduğu; esnaf dükkânında müşteri nasıl velinimetse siyasetçi için de seçmen müşteridir. Dolayısıyla seçmen velinimettir diyerek o seçmenin talebine uygun proje üretmektir, hizmet üretmektir ve bütün rekabet bunun üzerine olur.’’ dedi.

Akşener; ‘’Yok öyle bedavadan yok. Oy vereceksiniz öyle başbakan olacağım. Pazarlık yok.’’ diye konuştu.  İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ak Parti iktidarının süresinin dolduğunu ifade ederek ‘’Bir iktidar 21 yıl boyunca uzarsa, o sene doğmuş çocuklar artık seçmendir. Başka bir hayat bilmezler.’’ dedi.

 

Gençle konuşmasına, kendi üzerinden verdiği örnekle devam eden Akşener; hacı olduğunu ve 7 yaşından beri namaz kıldığını söyleyerek; ‘’Eğer kul hakkına el uzatıyorsam o namazın ne bana ne sana faydası var? Eğer ben bir mevkideysem; sen sınava girdin, aldın 86 puan. Ama ben bir yakınımı, tanıdığımı torpil yaptım, üçkâğıt yaptım. Onun ayısı oldum, dayısı oldum ve döndüm 52 puanlıyı mülakatta senin yerine tayin ettirdiysem batsın bu dünya, bu namazın bir manası yok!’’ diye konuştu.

‘’bu ele bugüne kadar terörist eli değmedi. O terörist eli, bu ele değse vallahi keserim, billahi keserim!’’

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ve Ak Parti mensuplarının kendisine ve Millet İttifakı’na yönelik iddialarına ilişkin konuşan Akşener şöyle devam etti:

‘’Arkadaş ben Meral Akşenerim açtırma kutuyu, söyletme kötüyü. Bu ele bugüne kadar terörist eli değmedi, Allah hakkı için değmedi. Vallahi değmedi, billahi değmedi. O terörist eli bu ele değse vallahi keserim, billahi keserim. Allah şahit olsun keserim.

 

Hibya Haber Ajansı

 

Akşener: “Bu ele bugüne kadar terörist eli değmedi”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!