G-CV0ZL47F6D
USD32,25
EURO34,72
GBP40,44
BIST10.276,88
GR. ALTIN2.386,45
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Akkuyu Nükleer A.Ş’den sosyal projelere destek

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akkuyu Nükleer A.Ş’den sosyal projelere destek / Haberin Peşinde Urfa

Akkuyu Nükleer A.Ş., Akkuyu Nükleer Güç Santrali’nin (NGS) inşa edildiği bölgedeki sosyal projelerin hayata geçirilmesine destek vererek, Gülnar ve Silifke Belediyelerine yaklaşık 10 milyon liralık bağış yaptı.

Gülnar Kaymakamı Musa Ayyıldız ve Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar ile yapılan görüşmede Akkuyu Nükleer A.Ş. Kamu Kurumları ile İlişkiler ve Uluslararası İş birliği Yönetici Direktörü Aleksey Frolov, huzurevi inşaatının finansmanına ilişkin bağış sertifikasını teslim etti.

Bağış yapılan tutarla, binanın tasarım, inşaat ve teknik ekipman maliyetleri tamamen karşılanacak. Ayrıca, şehir parkının spor malzemeleri, oyun alanı ve aile rekreasyon alanları ile donatılması da planlanıyor.

Gülnar Kaymakamı Musa Ayyıldız, Akkuyu Nükleer A.Ş.’ye desteklerinden dolayı teşekkürlerini ileterek, “Önümüzdeki yıl Cumhuriyetimizin 100. yılı ve biz bu önemli tarihi geniş çaplı etkinliklerle kutlamayı planlıyoruz. Bizim için önemli olan, bölge sakinlerinin yaşamlarını iyileştirmeye yardımcı olan sosyal projelerdir. Akkuyu Nükleer A.Ş. yıllardır bizim komşumuz sayılır ve şirketle yaptığımız verimli iş birliğinden çok memnunuz.” dedi.

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok da konuyla ilgili olarak şöyle konuştu:

“Silifke büyüyor, gelişiyor ve tabii ki biz altyapı projelerine özel önem veriyoruz. Şehrimizi daha modern ve rahat yaşanabilir bir hale getirmeye çalışıyoruz. Çok sayıda spor ve eğitim tesisi inşa etmeyi planlıyoruz. Hem kendi kaynaklarımızla hem de bu tür hayırsever projelerin gerçekleştirilmesiyle kentsel planlamanın iyileştirilmesi için büyük ölçekli çalışmalar yürütüyoruz. İlçemizdeki sosyal alanlara destek verdiği için Akkuyu Nükleer’e içtenlikle teşekkür ediyorum.”

Akkuyu Nükleer A.Ş. Genel Müdürü Anastasia Zoteeva da Akkuyu NGS inşaat bölgesine yapılan katkılar hakkında, “Devam eden büyük ölçekli inşaat, bölgeye işçi ve uzman akışına katkıda bulunuyor. Belediyelerle sürekli yakın temas halinde olarak, desteğimizin en etkili olacağı alanları birlikte belirliyoruz. Her zaman iş birliğine, sosyal açıdan önemli girişimlerin yaratılmasına ve geliştirilmesine açığız.” ifadelerini kullandı.

Bölgeye bağış yapılmasına yönelik Akkuyu Nükleer programı, sürdürülebilir kalkınma ilkeleri çerçevesinde uygulanıyor. Program, Mersin sakinleri ile Akkuyu NGS inşaat projesinin katılımcıları arasındaki sosyal etkileşimi güçlendirmeyi amaçlıyor.

Hibya Haber Ajansı

Akkuyu Nükleer A.Ş’den sosyal projelere destek

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!