G-CV0ZL47F6D
USD32,35
EURO34,77
GBP40,74
BIST10.208,65
GR. ALTIN2.395,14
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Akıllı bina teknolojileri ve elektrik sektörü buluşmasında yeni ürünler sergilendi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akıllı bina teknolojileri ve elektrik sektörü buluşmasında yeni ürünler sergilendi / Haberin Peşinde Urfa

Günsan Elektrik, Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sistemleri Fuarı’nda (A-Tech), sektörün önemli temsilcileriyle bir araya geldi.

Bu yıl 40. yaşını kutlayan ve dünyanın 50 ülkesini tasarımlarıyla aydınlatan Günsan Elektrik, Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sistemleri Fuarı’nda (A-Tech), sektörün önemli temsilcileriyle bir araya geldi. 17-20 Kasım tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşen buluşmada, başta alanında fark yaratan tasarımları olmak üzere anahtar/priz ürün grupları, şalt ürün grupları, sigorta kutusu, kablo kanalı, elektrik bantları ve kablo bağı ürünlerinin yanı sıra led ampül gibi yeni ürünlerini sergiledi. 

Bugünün trendlerine uygun tasarımlarıyla ürün gamını yenilemeye devam eden Günsan Elektrik, portföyünün son yeniliklerini 17-20 Kasım tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşen A-Tech Fuarı’nda sergiledi. T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, T.C. Ticaret Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Emlak Konut, Kiptaş, Vakıflar Genel Müdürlüğü, Türkiye Elektrik Elektronik ve Benzeri Teknisyenleri Estaf ve Sanatkarları Federasyonu (TETESFED), Elektrik Mühendisleri Odası, Perpa Ticaret Merkezi ve KOSGEB gibi kurumların desteği ve katılımı ile düzenlenen fuarda Günsan, sektör profesyonelleri, bayiler ve iş ortaklarıyla buluştu. 

Akıllı bina teknolojileriyle, elektrik sektörünün taraflarını buluşturan fuarda; genel ürün grupları, elektrik güç dağıtımı ve şalt malzemeleri, şalt ürünleri, dağıtım sistemleri, güç kalitesi ve enerji, enerji dağıtımı ve koruma ürünleri, elektrik enerjisi üretim & dağıtım sistemleri, yenilenebilir enerji, güç kaynakları, endüstriyel bina otomasyon sistemleri kontrol sistemleri, aydınlatma ürünleri gibi konulara odaklanıldı.  Anahtar/priz, grup prizler, aksesuarlar, sigorta kutuları, şalt grubu ve kablo kanalı kategorilerinde toplam 17 bin parçalık ürün portföyüne sahip Günsan Elektrik yeni ve öne çıkan ürün gruplarını tanıttı. 

Hibya Haber Ajansı

Akıllı bina teknolojileri ve elektrik sektörü buluşmasında yeni ürünler sergilendi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!