G-CV0ZL47F6D
USD32,26
EURO34,92
GBP40,64
BIST10.248,61
GR. ALTIN2.435,89
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Afyonlular, Yurdunuseven’i bakan olarak görmek istiyor‏

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Afyonlular, Yurdunuseven’i bakan olarak görmek istiyor‏ / Haberin Peşinde Urfa

2023 yılı Haziran ayında yapılacak seçimlerine yaklaşılan dönemde Afyonkarahisar’da ki vatandaşlar ve Afyonkarahisar kamuoyu, Afyonkarahisar’dan İbrahim Yurdunuseven’i, Bakan olarak görmek istediklerini söylediler.

AFYONKARAHİSAR – 16.12.2022 – HİBYA – 2023 yılı Haziran ayında yapılacak seçimlerine yaklaşılan dönemde Afyonkarahisar’da ki vatandaşlar ve Afyonkarahisar kamuoyu, Afyonkarahisar’dan İbrahim Yurdunuseven’i, Bakan olarak görmek istediklerini söylediler.

27. dönemde milletvekilli olarak seçilen İbrahim Yurdunuseven bugüne kadar yaptığı görev süresince yaptığı çalışmalar ile taraflı tarafsız herkes tarafından takdirle karşılandı. AK Parti ile birlikte sahne aldığı siyaset arenasında milletten aldığı gücü milletin menfaatleri uğruna kullanarak Afyonkarahisar için çok önemli çalışmalara imza attı.

“Afyonkarahisar’ı karış karış dolaştı”

AK Parti İnsan Hakları Başkan Yardımcısı Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven 4 yıllık milletvekilliği süresince Afyonkarahisar’ın özlemini çektiği milletvekili oldu.  Afyonkarahisar’ı ve ilçelerini adeta karış karış gezerek Hemşerileriyle bir araya geldi. Özellikle kırsal kesime önem vererek “Afyonkarahisar’ı ve tüm ilçelerini hiçbir zaman yalnız bırakmayacağım ” sözüyle yola çıktı ve 4 yıl boyunca her hafta sonu geldiği Afyonkarahisar’da düzenlediği köy programlarıyla köydeki hemşehrileriyle bir araya geldi. Köylerin sorunlarını dinledi. Yapmış olduğu çalışmalar ve ziyaretlerle TBMM’de Afyonkarahisar’ın sorunlarını dile getirdi

“ Hemşehrileri Yurdunuseven’e her zaman ulaştı”

4 yıllık milletvekilliği süresince Afyonkarahisar siyasetine yeni bir soluk ve yeni bir milletvekili profili çizen İbrahim Yurdunuseven dokunulabilir ve ulaşılabilir olmaya önem verdi. Telefonu 7 gün 24 saat açık oldu ve arayan kim olursa olsun kendisine ulaştı. Ankara’da hemşehrilerinin ilk durağı Yurdunuseven oldu. Afyonkarahisarlının bir sorunu olsa, ilk aranan isim Yurdunuseven oldu.

“Sadece seçim zamanı değil her zaman Afyonkarahisar’da sahada oldu”

Afyonkarahisar’a sevdalı olan Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven gerek İl Başkanlığı döneminde gerekse milletvekili olduğu dönem içerisinde seçimden seçime değil her zaman Afyonkarahisar’da oldu. Milletvekili seçildikten sonra da her hafta sonu memleketine gelerek Afyonkarahisarlı Hemşehrilerini dinledi, onların sorunlarına çözüm üretmeye çalıştı. Ankara’dan her şeyin en iyisini biz biliriz mantığıyla hareket etmedi. Projeleri ve yatırımları yerinde takip etti. Gelişmelerden Afyonkarahisarlı hemşehrilerini kamuoyunda bilgilendirdi.

“Yurdunuseven ortak akılla hareket etti”

Milletvekili Yurdunuseven milletvekili olduğu geçen 4 yıl içerisinde birlik beraberlik ve uyuma çok önem verdi. Her ay düzenli olarak sivil toplum kuruluşları ile bir araya geldi Afyonkarahisar’ın projelerini ve sorunlarını ortak akılla birlikte masaya yatırarak istişare etti.

Geride kalan 4 yıl boyunca Yurdunuseven’in yapmış olduğu tüm bu çalışmalar taraflı tarafsız herkes tarafından takdirle karşılandı.

“Karadağ’da mahsur kalan işçiler için girişimde bulundu”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven ile Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun girişimleri neticesinde bu yılın Ağustos ayı sonunda Karadağ ülkesinde mahsur kalan Afyonkarahisarlı 14 işçi Afyonkarahisar’a getirildir.

“Afyonkarahisar için çalıştı her zaman afyonlunun yanında oldu”

18 Haziran 2023 Pazar günü yapılacak seçimler öncesinde Afyonkarahisarlı hemşehrileri Yurdunuseven’i Adalet Bakanı olarak görmek istiyor. Hemşehrileri  “Afyonkarahisar için çalıştın, Ankara’da da bizim her daim yanımızda oldun. Artık seni Adalet Bakanı olarak görmek istiyoruz” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Afyonlular, Yurdunuseven’i bakan olarak görmek istiyor‏

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!