G-CV0ZL47F6D
USD32,44
EURO34,74
GBP40,80
BIST9.915,62
GR. ALTIN2.441,87
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Afyonkarahisar’da ilkokul öğrencisinden depremzedeler için yardım kampanyası

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Afyonkarahisar’da ilkokul öğrencisinden depremzedeler için yardım kampanyası / Haberin Peşinde Urfa

AFYONKARAHİSAR-03.03.2023-HİBYA- Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Beyyazı İlkokulu’nda öğrenim gören Mehmet Takmak’a depremzedeler için yapmış olduğu kampanya için teşekkür etti.

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Beyyazı Belediye Başkanı Asım Altıntaş ve Şube Müdürü Sezai Keklicek ile birlikte Beyyazı İlkokulu’nu ziyaret etti.

İdarecilerinden okul hakkında bilgi alan Sünnetci, sınıfları ziyaret ederek öğrencilerin ders içi etkinliklerine katılarak onlarla sohbet etti. Ziyaret sırasında 1-B sınıfında öğrenim gören Mehmet Takmak’ın depremzedeler için 1 haftadır yapmış olduğu kampanya da destek verdi.

Gelirini depremzedelere bağışlıyor

İlkokul öğrencisi Mehmet Takmak, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen vatandaşlara gelirini bağışlamak için okulunda arkadaşlarına meyve suyu ve kek satışına başladı.

Babasının okulda arkadaşlarına meyve suyu ve kek satarak elde edeceği paraları, depremzedelere bağışlayabileceğini ve bunu yapması durumunda kendisinin destek verebileceği Mehmet’e önerdi.

Babasının teklifini kabul eden Mehmet, durumu sınıf öğretmeni Halil Yağıcı’ya iletti. Öğretmeni ve okul idaresinin uygun görmesiyle birlikte Mehmet’e okul girişinde arkadaşlarına meyve suyu ve kek satması için küçük bir kantin oluşturuldu. Yaklaşık bir haftadır bu küçük kantinde arkadaşlarına satış yapan Mehmet, yaklaşık 600 lira gelir elde ederken de arkadaşların da gönlünü kazandı.

“Küçük yürekli koca dev adam Mehmet’i tebrik ediyoruz”

Minik öğrencinin kantininden alışveriş yapan Müdür Sünnetci, Mehmet’in kendisinin küçük olsa da yüreğinin çok büyük olduğunu söyledi.

Sünnetci, ilkokul 1. sınıf öğrencisinin projesini takdir ettiğini dile getirerek, şöyle konuştu:

“Mehmet, burada öğrenci arkadaşlarına, öğretmenlerine ve velilere meyve suyu ile kek satışı yapıyor. Buradan elde edilen bütün gelirler de depremzedelere bağışlanmak üzere AFAD hesabına yatırılacak. Küçük yürekli koca dev adam Mehmet’i tebrik ediyoruz. Biz, her zaman ‘Türk milleti olarak 7’sinden 70’ine beraberiz’ diyoruz. İşte, 7’si burada, 70’si de sonsuz inşallah.”

Sünnetci, Başkan Altıntaş’ı ziyaret etti

İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci daha sonra Beyyazı Belediye Başkanı Asım Altıntaş’ı makamında ziyaret ederek belediyedeki eğitim öğretim faaliyetleri hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Hibya Haber Ajansı

Afyonkarahisar’da ilkokul öğrencisinden depremzedeler için yardım kampanyası

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!