G-CV0ZL47F6D
USD32,34
EURO34,81
GBP40,65
BIST10.276,88
GR. ALTIN2.393,27
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Adım adım günlük makyaj yapımı…

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İş hayatının yoğun koşuşturmacasında sabah ilk olarak vaktinizi makyaja ayırıyor ve zamandan kazanarak kusursuz ve ışıl ışıl bir makyaja sahip olmak istiyorsanız işte adım adım günlük makyaj yapmanın püf noktalarını sizler için hazırladık.

Günlük makyaj, mutlaka makyaj öncesi hazırlıkla başlamalıdır. Makyajınızın gün boyu parlak ve canlı görünmesi için yapmanız gereken en önemli şey cilt temizliği ve nemlendiricidir. Temiz ve nemli bir cildin üzerine uygulanan fondöten ya da BB krem cildinize eşit dağılacak ve daha doğal görünmenize yardımcı olacaktır. Cildinizi temizleyici bir jelle temizledikten sonra cildinizi yüksek kaliteli bir nemlendirici ile nemlendirerek cilt bakımınızı sonlandırın.

ADIM ADIM GÜNLÜK MAKYAJ

FONDÖTEN SEÇİMİ

Pürüzsüz bir görünüm için size uygun bir fondöteni seçmelisiniz. Kuru ciltler için nemlendirici özelliğe sahip BB krem ya da fondötenler, yağlı cilt tipleri içinde su bazlı pudralar kullanılmalıdır. Fırça ya da süngerle kolay bir şekilde fondöteninizi dağıtabilirsiniz.

ÇARPICI BAKIŞLAR İÇİN SADECE ÜÇ DAKİKA

Göz çevrenize kapatıcı uyguladıktan sonra kahve tonlarında far kullanarak hem doğal bir görünüm yakalayabilir hem de gece veya gündüz rahatlıkla kullanabileceğinizi bilmelisiniz. Ardından gözünüzün üzerine sıradan bir kalem çekerek fırça yardımı ile hafifçe dağıtarak buğulu bir makyajı kısa zamanda tamamlayabilirsiniz.

RİMEL SÜRERKEN DİKKAT

Maskarayı sürerken göz çevrenize bulaştığında silmek için acele etmeyin. Biraz bekleyin ve kulak pamuğu ile nazikçe temizleyin. Maskaranızı sürerken aşağı doğru bakarak kirpik diplerinizden yukarı doğru sürmeye özen gösterin.

SAĞLIKLI BİR GÖRÜNÜM İÇİN ALLIĞI İHMAL ETMEYİN

Kusursuz ve canlı bir görünüm için elmacık kemiklerinize bir miktar allık uygulayın. Ten renginize uygun bir allığı elmacık kemiklerinizin üzerine sürün. Gülümseyerek elmacık kemiklerinizi ön plana çıkarmanız daha kolay olacaktır.

DUDAKLARINIZI RENKLENDİRİN

Dudaklarınızı kalemle çerçeveleyin ve rujunuzu sürün. Ten renginize yakın bej tonlarında rujunuzu sürerek doğal bir görünüm kazanabilirsiniz.

Adım adım günlük makyaj yapımı…

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!