G-CV0ZL47F6D
USD32,39
EURO34,77
GBP40,70
BIST10.230,73
GR. ALTIN2.395,54
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

ABB’den servis şoförleri ve rehberlerine ilk yardım eğitimi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABB’den servis şoförleri ve rehberlerine ilk yardım eğitimi / Haberin Peşinde Urfa

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Sağlık İşleri Daire Başkanlığı ve Ankara İl Emniyet Müdürlüğü iş birliğiyle okul servis şoförleri ve yardımcı rehber personeli için ilk yardım farkındalık eğitimi düzenledi.

Başkent'te toplum sağlığını önceleyen birçok uygulamayı hayata geçiren Ankara Büyükşehir Belediyesi, hem personeline hem vatandaşlara hem de esnafa yönelik ilk yardım eğitimlerini sürdürüyor.  Sağlık İşleri Daire Başkanlığı, Ankara İl Emniyet Müdürlüğü ve Ankara Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası iş birliğiyle yeni eğitim öğretim yılının başlamasına az bir zaman kala okul servis şoförleri ve yardımcı rehber personelleri için ilk yardım farkındalık eğitimi düzenledi. 

Alanında uzman eşliğinde teorik ve uygulamalı eğitim

Altınpark Fuar B Salonu’nda düzenlenen eğitime Sağlık İşleri Daire Başkanı Mustafa Ünsal, Ulaşım Daire Başkanı Ali Cengiz Akkoyunlu, Ankara Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Tuncay Elmadağlı, servis şoförleri ve yardımcı rehber personeller katıldı.

Alanında uzman eğitmenler eşliğinde teorik ve uygulamalı olarak düzenlenen eğitimde ilk yardım nedir, olay yeri değerlendirme, ilk yardımcı nedir, kanamalarda, yaralanmalarda, kırıklarda ilk yardım, havayolu tıkanıkları ve okul taşıtlarında iş güvenliği tedbirleri gibi pek çok konuda bilgi verildi.

“Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak bu eğitimlere önem veriyoruz”

Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak ilk yardım eğitimlerine çok önem verdiklerini belirten Sağlık İşleri Daire Başkanı Mustafa Ünsal, servisçi esnafına ve yardımcı rehber personele yönelik verilen eğitimler ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

“Sözlerime sizlere Sayın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın selamını ileterek başlamak istiyorum. Yeni eğitim öğretim yılının kazasız belasız geçmesini diliyorum. Sizlere geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı, emanet ediyoruz. Evlerden okullara, okullardan da evlere çocuklarımızı taşırken hem sağlıklı hem de konforlu bir ulaşım sunacağınızdan şüphemiz yok. Alacağınız bu eğitimler sayesinde doğru ve zamanında yapacağınız müdahaleler ile çocuklarımızın ve insanlarımızın hayatta kalmasına çok büyük katkı sağlayacaksınız. Bu yüzden bu tarz eğitimlere Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak çok büyük önem veriyoruz.”

Ankara Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Tuncay Elmadağlı ise verilen eğitimlerle ilgili olarak, “Bizler bu eğitimlerin çok önemli olduğunu her dönem vurguluyoruz. Eğitimleri düzenleyen ve her dönem bizim yanımızda olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a çok teşekkür ederiz.” dedi.

Servis araçlarına sticker yapıştırıldı

Program sonunda eğitime katılan servis şoförleri ve yardımcı rehber personele katılım belgesi verilirken servis araçlarına “Bu servis personeline ilk yardım farkındalık eğitimi verilmiştir.” yazılı sticker yapıştırıldı.

Hibya Haber Ajansı

ABB’den servis şoförleri ve rehberlerine ilk yardım eğitimi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!