G-CV0ZL47F6D
USD32,27
EURO35,10
GBP40,93
BIST10.400,25
GR. ALTIN2.475,72
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

AB turizmin yeniden başlaması için kurallar belirledi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Corona virüsü salgınında vaka sayılarında görülen düşüşe paralel olarak ülkeler normalleşme adımlarını atmaya başladı. Avrupa Birliği (AB) Komisyonu, turizmin yeniden canlandırılması için kurallar belirledi. Komisyon’un ayrıca, uçaklarda orta koltuğun boş kalmasına gerek olmadığını açıklayacağı belirtildi.

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu, önümüzdeki aylarda turizmin yeniden başlayabilmesi ve insanların otellerde konaklayıp, restoran ve plajlara güvenle gidebilmesi adına bazı kurallar belirledi.

Reuters’ın gördüğü bir belgeye göre AB Komisyonu, AB hükümetlerinden insanların Avrupa Birliği içinde farklı ülkelerde yaşayan ailelerini ve sevdiklerini görmeye izin vermelerini de değerlendirmelerini istedi.

Komisyon aynı zamanda zaruri olmayan seyahatler için 26 uluslu Schengen bölgesindeki sınırlandırmaların 15 Haziran’a kadar 30 gün daha uzatılmasını teklif etti.

UÇAKTA ORTA KOLTUĞA İZİN

Öte yandan, Avrupa Birliği (AB) Komisyonu bugün, hava yollarının uçuşlara başlamak için orta koltuğu boş bırakması gerekmeyeceğini ancak uçak içerisinde ve hava limanında maske takmanın zorunlu tutulacağını açıklayacak.

Hava ulaşımı için belirlenen kurallar, AB Komisyonu’nun gümrük kısıtlamalarını aşamalı olarak kaldırılması ve corona virüsü salgını nedeniyle yara alan turizm sektörünü canlandırmak için seyahat yasaklarını kaldırılması için hazırladığı rehber içerisinde yer alıyor. (REUTERS)

AB turizmin yeniden başlaması için kurallar belirledi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!