G-CV0ZL47F6D
USD32,38
EURO34,76
GBP40,66
BIST10.000,09
GR. ALTIN2.432,88
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

A Milli Takım’da Vincenzo Montella dönemi resmen başladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

A Milli Takım’da Vincenzo Montella dönemi resmen başladı / Haberin Peşinde Urfa

A Milli Futbol Takımının yeni teknik direktörü Vincenzo Montella için imza töreni düzenlendi. Törende açıklamalarda bulunan Montella, ” Kendi futbol görüşümle en iyisini sahaya yansıtmaya çalışacağım. ” dedi.

Montella'nın konuşmasından bazı satır başları şöyle:

“Bu görevi kabul ederken hiç tereddüt etmedim. Başkanımızın da dediği gibi genç bir takıma, iyi ve bildiğim bir takıma sahibiz. Bu gururlu duyguları milli duyguları biz de sahada futbolumuzla hem herkese geçirtmek hem de ekstra mutluluklar yaşatmak istiyoruz. Çok önemli bir görev bu da önemli bir sorumluluk bunun farkındayız ama bizde bunu yapmak için buradayız.

2 yıldır Türkiye’deyim duyguları kültürü çok daha iyi anlıyorum. Bu yaşadığım duygular benim küçükken yaşadığım duygularla benzer. Benim için her kararımızı eleştirenler de olacak çünkü büyük bir sorumluluğum var ama ben kendi futbol görüşümle en iyisini sahaya yansıtmaya çalışacağım. 

Bir futbol kulübünü temsil etmiyorum her maçı izleyerek ülkemiz için hem de ülke dışında her şey analiz ederek kendi futbol görüşümü uygun kararlar verip en iyiyi yapmaya çalışacağız.

Takım ruhu bizim için çok önemli bunu sahada yansıtmamız lazım burada en önce bir aile olmamız lazım. Her oyuncu kendi takımında oynadığı zaman taraftarıyla oynadığı zaman ekstra şeyler koyabiliyor bunu aynı şekilde buraya geldiklerinde milli takım formasıyla daha fazlasını yansıtmaları lazım. O ruhu o heyecanı yapmaları ve ekstra daha fazla bir şeyleri nasıl koyabiliriz diye düşünmeleri lazım. Biz de bunu sağlamak için burada olacağız.

Bu formayı giymek bir hediye değil çok büyük bir prestijdir. Hem benim için hem de oyuncularım için böyle olacak çok önemli bir ulusu temsil ediyoruz çok önemli bir görevimiz var bunun da üstesinden gelip en iyi şekilde yapmaya çalışacağız.”

Sorular ve cevaplar

“Türk milli takımında daha önce en çok yapılan eleştiri belli bir sistemin olmamasıydı. Belli bir süre sonra milli takım şu sistemle sahada oluyor ve belli bir sistemle oynuyor diyebilecek miyiz?

 Tabii belli bir düşünceye sahibim ama bunları da geliştiriyoruz bunların da üzerine fikirlerim de eklenecektir. Sadece bir sistem olarak değil bir metot bir oyun metodu üzerine çalışacağız. Zaten 2 yıldır bu ülkedeyim birçok oyuncuyu tanıyorum yeni oyuncuları da tanıyacağız.

Önceki maçları izlediniz mi? Maçlarla ilgili bir eleştiriniz var mı? Bunun üzerine ne koyup yapmak istiyorsunuz ilk yeniliğiniz ne olacak?

Tabii ki de maçları izliyoruz bizim de gördüğümüz şeyler var. Her antrenör daha iyisini ister bu biraz burnu büyüklük olarak algılanmasın ama hepimiz daha iyisini yapmak istiyoruz. Tabii geçmiş antrenör Kuntz’a saygıdan dolayı şunu beğenmedim bunu beğendim diyemem ama bazı noktalar olarak oyun kurumu ile ilgili sahada pozisyon dağılımı ve takımın oyunu ile ilgili birkaç şeyler belirledik kafamızda bu kriterler üzerinden yeni planlar yapmayı düşünüyoruz.”

Hibya Haber Ajansı

A Milli Takım’da Vincenzo Montella dönemi resmen başladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!