G-CV0ZL47F6D
USD32,44
EURO34,78
GBP40,80
BIST10.082,77
GR. ALTIN2.435,88
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Ambalajda corona patlaması

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Corona virüsü, birçok sektörü sarsarken, büyüttüğü sektörler de oldu. Ambalaj sanayinde, talep patlaması yaşanıyor. Toyo Ink Group Türkiye CEO’su Yakup Benli, “Biz yaygın bir coğrafya ile çalışıyoruz. Salgının Eylül ayında hafifleyip, Afrika’da ise devam edeceğini tahmin ediyoruz” diye konuştu.

Corona virüsü, birçok sektörü sarsarken, büyüttüğü sektörler de oldu. Ambalaj sanayinde, talep patlaması yaşanıyor. Paketli gıda, tek kullanımlık ürünler gibi alanlarda artan talep ve ihtiyaçlardan dolayı, gıda ambalajı ve etiket sektörü ivme kazandı.

24 ülkede 10 bin çalışanı ile faaliyet gösteren ve Manisa Organize Sanayi Bölgesinde fabrikaları bulunan matbaa ve mürekkep sanayi firması Toyo Ink Group Türkiye CEO’su Yakup Benli, ”Ambalaj sanayinde yaşanan talep artışları pazarı olumlu yönde etkiledi, kapasite artışlarını destekledi. Biz yaygın bir coğrafya ile çalışıyoruz. Salgının Eylül ayında hafifleyip, Afrika’da ise devam edeceğini tahmin ediyoruz” dedi.

Benli, salgının küresel bir küçülmeye sebep olacağını belirterek ”İçinde bulunduğumuz durum doğrultusunda temel ihtiyaçlarımız ile paralel olarak esnek ambalaj sanayinde yaşanan talep artışları pazarı olumlu yönde etkiledi. Paketli gıda, tek kullanımlık ürünler gibi alanlarda artan talep ve ihtiyaçlardan dolayı gıda ambalajı ve etiket sanayi, artan ivme kazandı. Genel olarak da Mart ayındaki panik havası biraz daha yavaşladı. İlaç, gıda, temizlik malzemeleri haricinde üretim yapan sektör temsilcileri süreçten olumsuz etkilendi” açıklaması da yaptı.

Ambalajda corona patlaması

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!