G-CV0ZL47F6D
USD32,44
EURO34,74
GBP40,80
BIST9.915,62
GR. ALTIN2.441,87
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

4. Gazi Yarı Maratonu başlıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

4. Gazi Yarı Maratonu başlıyor / Haberin Peşinde Urfa

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Atletizm Federasyonu ve Gaziantep Valiliği iş birliğinde Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 101’inci yılı dolayısıyla bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Gazi Yarı Maratonu ve Halk Yürüyüşü 16 Ekim’de yapılacak.

Antep savunmasında şehit düşen 6 bin 317 kişinin hatırasını yaşatmak adına organize edilen Gazi Yarı Maratonu ve 10 Kilometre Yol Koşusu, dünyanın pek çok ülkesinden ve Türkiye’nin dört bir yanından çok sayıda atletin katılımıyla gerçekleşecek.

Mevsimsel şartlar göz önünde bulundurularak bu yıl 16 Ekim Pazar günü yapılacak maraton, 16 Ekim 10 Km saat 08:30’da, 21 Km Saat 08:45’de ve Halk Yürüyüşü ise saat 09:20’de Büyükşehir Belediyesi önünden başlayacak.

21 km kadınlarda ve erkeklerde 1’incilere 12 bin lira, 2’ncilere 11 bin lira, 3’ncülere 10 bin lira verilirken; 10 km ödüllerinde tüm kategorilerde 1’inciye bin lira, 2’nciye 9 yüz lira, 3’ncüye 8 yüz lira verilecek. Ayrıca cinsiyete göre yaş grupları kategorisinde derece alan diğer yarışmacılar da para ödülü almaya hak kazanacak. 

Parkurun 5, 10, 12.5, 15, 17 kilometrelerinde su ve sünger istasyonları yer alırken istasyonlarda kesme şeker, limon bulundurulacak. Koşu başlangıcından 15 dakika önce koşucular nizami göğüs numaralarıyla başlama noktasındaki yerlerini alacak. Göğüs numaraları Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Onat Kutlar Tiyatro Salonu’nda verilecek. Her sporcu kendi göğüs numarasını kimlik karşılığında alabilecek. Başka bir sporcu yerine yarış kitini alacak olanlar, ilgili sporcu veya sporculara ait kimlik fotokopilerini ibraz etmeleri gerekecek. Yarışma günü çip ve göğüs numarası dağıtımı kesinlikle yapılmayacak. Göğüs numarası değiştirilmeksizin ve iyi görülecek şekilde koşu formasının ön tarafında taşınmak zorunda olup başka kişilere verilemeyecek. Resmi yarışmacı numarasının değiştirilmesi, reklam baskısının bükülmesi, görünmez veya tanınmaz hale getirilmesi diskalifiye nedeni olacak.

Hibya Haber Ajansı

4. Gazi Yarı Maratonu başlıyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!