G-CV0ZL47F6D
USD32,44
EURO34,74
GBP40,80
BIST9.915,62
GR. ALTIN2.441,87
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

19 Mayıs coşkusu Kadıköy’ de yaşanacak

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

19 Mayıs coşkusu Kadıköy’ de yaşanacak / Haberin Peşinde Urfa

Kadıköy Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı coşkuyla kutlama hazırlanıyor. Klasik otomobil konvoyları, bandolar, bisiklet turları, konserler, danslar ve daha birçok etkinlikle Kadıköylüler bayramı doyasıya kutlayacak.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, 104 yıl önce Samsun’a çıkarak ulusal bağımsızlık mücadelesinin meşalesini yaktı. Bu tarihi adımın atıldığı 19 Mayıs, her yıl olduğu gibi bu yıl da Kadıköy’de coşkuyla kutlanacak. Kadıköy Belediyesi, her yaştan vatandaşın bayramın coşkusunu ve sevincini doyasıya yaşaması için birbirinden renkli etkinliklerden oluşan bir program hazırladı. Bu kapsamda Kadıköy’deki kutlamalar, 19 Mayıs günü saat 10.30’da Hasanpaşa’da bulunan Kadıköy Belediye Başkanlığı binası önünden hareket edecek klasik otomobil konvoyu ile başlayacak. İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği’nin düzenleyeceği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı konvoyunda bayraklarla süslenen onlarca klasik otomobil, sahil yolundan Bağdat Caddesi’ne çıkacak. Geçmiş yıllarda da gerçekleştirilen klasik otomobil konvoyunun bu yıl da Kadıköy’de renkli görüntülere sahne olması bekleniyor.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarının merkezi olan Kalamış Atatürk Parkı ise birbirinden renkli birçok etkinliğe ev sahipliği yapacak. Kadıköy Belediyesi tarafından düzenlenen program kapsamında saat 11.00’de Kalamış’tan startı verilecek olan bir bisiklet turu gerçekleştirilecek. Yaklaşık 10 kilometrelik parkurdan oluşan bisiklet turunda her yaştan vatandaş, Cumhuriyet için pedal çevirecek. Kalamış Atatürk Parkı’nda gün boyu devam edecek DJ performanslarının yanı sıra zeybekten zumbaya kadar birçok farklı dans gösterileri gerçekleştirilecek. Yaşları 65 ile 84 arasında değişen dansçılardan oluşan Parlak Şapkalılar Dans Ekibi de 19 Mayıs’ta Kalamış Atatürk Parkı’nda bir gösteri düzenleyecek. Ayrıca Kadıköy Belediyesi Gençlik ve Sanat Merkezi öğrencilerinin kurduğu Acapella Khalkedon grubu da mini bir konser verecek. Kutlamalar kapsamında bazı sürpriz sanatçılar da enstrümanlarıyla Kalamış Atatürk Parkı’nda olacak ve canlı performanslarla Kadıköylülere müzik ziyafeti yaşatacak.

Hibya Haber Ajansı

19 Mayıs coşkusu Kadıköy’ de yaşanacak

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!