G-CV0ZL47F6D
USD32,20
EURO35,01
GBP40,95
BIST10.746,24
GR. ALTIN2.502,33
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Zafer Partili Tunçer: “Bize masal okumayın!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zafer Partili Tunçer: “Bize masal okumayın!” / Haberin Peşinde Urfa

AFYONKARAHİSAR – 02.11.2022 – HİBYA – Zafer Partisi Sözcüsü Sevdagül Tunçer partisinin haftalık basın toplantısında konuştu.

Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Tunçer, yerli ve milli diye lanse edilen TOGG projesini eleştirdi. Sevdagül Tunçer ayrıca Kılıçdaroğlu’na başörtüsü açıklamasının fikrinin Davutoğlu tarafından verildiğini iddia etti.

Tunçer, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Saraya göre, “yerli ve milli” olan otomobil girişimi TOGG, geçtiğimiz günlerde halka tanıtıldı. Ve bildiğimiz üzere iktidarın sahipleri yirmi yıldır her seçim öncesinde “kendi uçağımızı yapıyoruz”, “yerli uçağımız göklerde” gibi seçime yönelik toz pembe masallarla Türk halkın gözlerinin içine baka baka alay etmektedir. Sarayın yeni oyuncağı TOGG’un tasarımını İtalyanlar motorunu Almanlar, Bataryasını Çinliler, Şasisini İngilizler üretiyor ve entegrasyonunu yine Almanlar sağlıyorken Saray’a sormak istiyoruz. Sizin yerli ve milli anlayışınız nedir?

Bize masal okumayın!

Ne zamanki yüzde yüz yerli üretimle ülke ekonomisine katma değer sağlayan bir girişim görürüz o zaman emeği geçenleri gerçekten tebrik ederiz. İnsanlarımız ekonomik krizle boğuşurken hükümetin toplama parçalarla ürettiği otomobili Yerli ve Milli sosuyla seçim propagandası olarak  pazarlamasına hizmet etmeyeceğiz. Ve bu partiler üstü bir girişimdir diyerek alkış tutma sırasına girenleri de hayretle izliyoruz.

Çocuklar okula aç gidiyor

Zafer Partisi olarak, kış ayları yaklaşırken küçük yavrularımızın sabah erken saatlerde okula gitmemesi için kış saati uygulamasına derhal geçilmesi gerektiğini düşünüyoruz.

Çocuklar gündüz karanlıkta daha henüz uykularını alamadan okula gidiyor. Yine öğretmenlerden gelen ikazlar bunu gösteriyor ki birçok küçük yavrumuz okula aç gitmek zorunda kalıyorlar. Açlıktan karınları ağrıyor, açlıktan başları ağrıyor. Vicdanlı bir hükümetin dert edinmesi gereken şey başörtü meselesine çerçeve bulmak değil minik çocukların karnını doyurmak olmalıydı.”

Hibya Haber Ajansı

Zafer Partili Tunçer: “Bize masal okumayın!”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!