G-CV0ZL47F6D
USD32,19
EURO34,99
GBP41,15
BIST10.693,34
GR. ALTIN2.434,92
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Zafer Partili Şahsuvaroğlu: “Herkes bu kış nasıl ısınacağını ve nasıl aydınlanacağını düşünüyor”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zafer Partili Şahsuvaroğlu: “Herkes bu kış nasıl ısınacağını ve nasıl aydınlanacağını düşünüyor” / Haberin Peşinde Urfa

Zafer Partisi Sözcüsü Lütfü Şahsuvaroğlu gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

AFYONKARAHİSAR – 22.09.2022 – HİBYA – Zafer Partisi Sözcüsü Lütfü Şahsuvaroğlu gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Şahsuvaroğlu’nun değerlendirmeleri şöyle:

“Öncelikle 10-18 Eylül 2022 tarihlerinde Sırbistan’ın Belgrad kentinde düzenlenen dünya güreş şampiyonasında şampiyon olan milli takımımızı ve güreşçilerimizi kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum.

Türk halkı her geçen gün daha fazla yoksullaşıyor. Türk lirası pul oldu. Herkes borçlu. Borç ve geçim sıkıntısı nedeniyle intiharlar artı. Herkes bu kış nasıl ısınacağını ve nasıl aydınlanacağını düşünüyor. Çocuk istismarları, kadına yönelik şiddet tüm hızıyla devam ediyor. Her yerde şiddet, Polis gazeteci dövüyor, hasta sağlık çalışanlarına saldırıyor. Sığınmacılar yüzünden büyük şehirlerin sokakları güvensiz. Gençlerimiz uyuşturucu tehdidi altında sağlık ve eğitim ticarileşti. Dış politikada oradan oraya savruluyoruz.

Sayın Cumhurbaşkanı’nın bir NATO üyesi olarak Şanghay İş birliği Örgütü’ne tam üyelikten bahsettiği günlerde 15 Eylül 2022 tarihli Resmî Gazete’de yayınlanan Cumhurbaşkanı kararnamesiyle “Katar askeri hava araçları ve destek personelinin Türkiye’ye konuşlanmasına” karar verildi. Katar, askeri olarak ABD’nin, siyasi olarak İngiltere’nin kontrolünde bir ülkedir. Öyleyse ABD ve İngiltere’nin bilgisi ve onayı olmadan Katar savaş uçaklarının Türkiye’ye gönderilmesi mümkün müdür? Dış İşleri Bakanlığından bu kararın amacı ve ülkemize ne tür katkılar sunacağı konusunda bir açıklama bekliyoruz.

Biz diyoruz ki; Artık Türk Milleti fıtratında var olan uyanışı gerçekleştirmelidir. Cumhuriyetin 100 yılında yeni zaferlere koşmalıdır. Türk devleti sadece kendi iktidarını düşünen liyakatsiz ellerde çöküyor. Ama Türk Milleti umutsuz olmasın. Çünkü “hudut namustur” diyen, çevre katliamlarına dur diyen, gençliğimizin uyuşturucu ile zehirlenmemesi için yerli yabancı Escobar’lara kafa tutan, 13 milyon sığınmacılar gidecek diyen, tarım seferberliği ilan eden, Devlet Planlama Teşkilatı yeniden kurarak planlı kalkınma dönemi başlatacak olan, köy okullarını ve parasız yatılı okullar yeniden açılacak diyen, gıda ve enerjide dışa bağımlılığına  son verecek olan bir Zafer Partisi var.”

Hibya Haber Ajansı

Zafer Partili Şahsuvaroğlu: “Herkes bu kış nasıl ısınacağını ve nasıl aydınlanacağını düşünüyor”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!