1. Haberler
  2. Spor
  3. Yılmaz Vural’dan açıklama

Yılmaz Vural’dan açıklama

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yılmaz Vural’dan açıklama / Haberin Peşinde Urfa

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) tedavisi tamamlanan teknik direktör Yılmaz Vural, taburcu edildi. Koronavirüs nedeniyle Acıbadem Altunizade Hastanesinde tedavi gören ve yoğun bakımda entübe süreci yaşayan Yılmaz Vural, hastaneden ayrıldı.

Hastaneden tekerlekli sandalye ile çıkan Vural, başhekim Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu ile basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Konuşurken duygulanan tecrübeli teknik direktörün gözlerinin dolduğu ve konuşmakta zorlandığı görüldü. İkinci kez koronavirüsü yenen Yılmaz Vural, “Bir hastalık serüveni yaşadık. Umarım benim durumum herkese örnek olur” dedi.

Vural, yaklaşık 15 gün sonra 68. yaşına gireceğini belirterek, “Hayatta öğrendiğim bazı şeyler oldu. Bunlardan biri aile, ikincisi bir dakikanın çok önemli olduğu. Yoğun bakımda halüsinasyon görürken hep ‘Allah’ım yaşamadığım bir dakika var. Onu bana göster’ dedim. Lütfen yaşadığınız her dakikanın kıymetini bilin” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yılmaz Vural’dan açıklama

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!