G-CV0ZL47F6D
USD32,25
EURO35,05
GBP40,87
BIST10.319,96
GR. ALTIN2.466,06
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Yapıcıoğlu: “10 Nisan’da seçim beyannamemizi kamuoyuyla paylaşacağız”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yapıcıoğlu: “10 Nisan’da seçim beyannamemizi kamuoyuyla paylaşacağız” / Haberin Peşinde Urfa

Rehber TV’de Mehmet Hadi Aydemir’in sunduğu “Rehber’de Gündem” programının canlı yayın konuğu olan HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, partisinin seçim stratejisine ilişkin  değerlendirmelerde bulundu.

Yapıcıoğlu, ramazan ayını çadırda ya da konteynerde geçiren, hayırseverlerin gönderdiği kumanyalarla sahur yapan, Kızılay, AFAD ve Yardım Vakıflarının aşevlerinden yemek alıp iftarlarını açan afetzede halkı unutmamak gerektiği çağrısında bulundu.

“10 Nisan’da Seçim Beyannamemizi açıklayacağız”

10 Nisan’da seçim beyannamesini kamuoyuyla paylaşacaklarının altını çizen Yapıcıoğlu, “Öyle şarkılı, türkülü bir seçim kampanyası yapmayacağız. Bu memlekette birkaç gün içerisinde 50 bin cenaze kalktı. Millet hala onun acısını yaşıyor. Daha iki gün önce yine taziye ziyaretlerimiz oldu. Deprem akabinde sel felaketi yaşandı. 81 ilde miting de düşünmüyoruz. Ama belki sembolik birkaç yerde miting olabilir. Arkadaşlarımız onun üzerinde çalışıyorlar. Elbette bu seçim çalışmalarını yaparken, bu yaşadığımız deprem acısını ve sel felaketini unutmadan ona göre yapacağız. Hayat devam ediyor ve bu seçimler olacak. Gerçekten de çok kritik bir seçim. Bu seçimleri kazanmak için bir çaba içerisinde olmamız lazım. Bu acıları unutmadan yapacağız. Peki, nasıl yapacağız? 10 Nisan’da Seçim Beyannamemizi açıklayacağız. Vatandaşlara, kamuoyuna, milletimize, duruşumuzu, ne yapmaya çalışacağımızı inşallah paylaşacağız.” dedi.

“Memleketin karşı karşıya kaldığı önemli sorunların kaynağında CHP’nin tek parti zihniyeti yatıyor”

Bugün memleketin karşı karşıya kaldığı sorunların önemli bir kısmının kaynağında CHP’nin tek parti zihniyetinin yattığını vurgulayan Yapıcıoğlu, şunları kaydetti:

“Bizim parti programımızı okuyanlar bunu net bir şekilde görmüştür. Biz memleket meseleleri ile ilgili sorunların sebeplerini ortaya koyarken, bir şeye parmak basıyoruz. Nedir o? CHP’nin tek parti zihniyeti. Bugün memleketimizin karşı karşıya kaldığı sorunların önemli bir kısmının kaynağında CHP’nin tek parti zihniyeti yatmaktadır. Bu şu demek değildir. Millet İttifakı’nın içerisinde bazı partilerle bir araya gelemeyiz, onlarla anlaşamayız. Hayır, bunu söylemiyorum. Biz onlarla bir araya gelebiliriz, geldik de oturduk da. Memleket meselelerini konuştuk, karşılıklı fikir alışverişlerimiz oldu. Ortaklaştığımız bazı noktalar da oldu. Fakat dediğim gibi orada Lokomotif CHP’dir. Şu anda CHP’nin Genel Başkanı olan Sayın Kılıçdaroğlu, şu son dönemde vermiş olduğu bazı mesajlarda yumuşama sinyali veriyor olabilir. ‘Değiştik diyor’ olabilir. Niyetini sorgulamam. Diyelim ki gerçekten Kemal Bey değişti. Ama CHP’nin bir kurumsal kimliği vardır. Bu kurumsal kimliğin başına kim gelirse gelsin, onun belli bir çizgisi vardır. Gerçekten o kurumsal kimlik, Kemal Bey’in söylediği politikaları uygulamasına izin verecek mi? Ben hiç zannetmiyorum. Şu anda ses çıkarmaz belki. Ne zamana kadar? İpleri eline alıncaya kadar. Herkes şundan emin olsun ki, CHP’nin kurumsal kimliği, kimliğine ve duruşuna aykırı olan işlemleri CHP’nin Genel Başkanı cumhurbaşkanı da olsa ona yaptırmaz.”

 

 

Hibya Haber Ajansı

Yapıcıoğlu: “10 Nisan’da seçim beyannamemizi kamuoyuyla paylaşacağız”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!