G-CV0ZL47F6D
USD32,27
EURO34,71
GBP40,68
BIST10.267,09
GR. ALTIN2.405,18
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

vivo’dan keyifli bayram ve tatil için tüyolar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

vivo’dan keyifli bayram ve tatil için tüyolar / Haberin Peşinde Urfa

Birçok öğrenci hem biraz dinlenmek hem de derslerden uzaklaşmak için ara tatili bekliyor. Okullarda yılda iki kez uygulanan ara tatil döneminin ikincisi 17 Nisan – 20 Nisan arasında yapılacak.

Okullarda yılda iki kez uygulanan ara tatil döneminin ikincisi 17 Nisan – 20 Nisan arasında yapılacak. Üstelik Nisan ara tatili bu yıl 20 – 23 Nisan tarihleri arasında Ramazan Bayramı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile birleşecek. Dolayısıyla öğrenciler tatil için heyecanla geri sayarken birçok aile de 17-23 Nisan haftasını ve bayramı kapsayacak 9 günlük tatil planları yapıyor. Keyifli tatil için de bayramda daha renkli vakit geçirmek için de akıllı telefonlar kuşkusuz olmazsa olmaz yardımcılarımız. İşte size vivo’dan akıllı telefonlarla keyifli ve rahat bir bayram ve tatil için birkaç hatırlatma ve ipucu:

1. Eğer tatilinizi farklı bir şehirde geçirecekseniz yola çıkmadan önce haritanızı oluşturun, trafiğin en az olduğu yolları keşfedin, seyahatinizde zamandan kazanın.

2. Molalar keyiflidir. Haritanızda yol üzerindeki keyifli mola noktalarını ve görülmesi gereken yerleri işaretleyin, yolculuğunuzda keşfetmenin tadını çıkarın.

3. Tatilinizi en güzel lezzetlerle taçlandırın. Telefonunuzdaki uygulamalardan restoran puanlarına bakın, yerel ve yöresel lezzetleri en doğru yerlerde tadın.

4. Müziksiz tatil de olmaz. En sevdiğiniz müziklerle listenizi oluşturun, yolculuk sırasında tatil ve bayram keyfinize keyif katın.

5. Bayram tatilinizi ister evde ister farklı yerlerde geçirin, çevrenizde ilginizi çekecek etkinlikleri araştırın ve unutmamak için telefonunuzda takviminize ekleyin.

6. Hava durumunu takip edin. Aktif olarak kendini güncelleyen hava durumu uygulaması ile tatilinizde her sürprize karşı hazırlıklı olun.

7. Evde sakin bir tatilde ayakları uzatıp film ve dizi seyretmenin keyfi başka. Akıllı telefonunuza en sevdiğiniz ya da izlemek istediğiniz film ve dizileri indirin, kahvenizi alıp keyfini sürün.

8. Anılarınızı depolayın ve saklayın. Tatilinizi ve bayram ziyaretlerinizi telefonunuzun size sunduğu eğlenceli stiller ve farklı modlarla çekeceğiniz birbirinden güzel fotoğraflarla unutulmaz hale getirin.

9. Bayramın tadı sevdiklerinizle çıkar. Aile büyüklerinizi ve sevdiklerinizi aramayı unutmayın. Uzaklardaki yakınlarınızla görüntülü bayram kutlamaları yapın. Uzun ve güzel sohbetler için nerede olursanız olun telefonunuzun pil ömrünün uzun olduğundan ve araç uyumlu şarj aletinizin yanınızda olduğundan emin olun.

10. İster şehir dışına ister bayram ziyaretleri için yola çıkın, sizin ve sevdiklerinizin güvenliği için seyir halindeyken sadece yola odaklanın. Mümkün olduğunca cep telefonu ile konuşmayın ve oynamayın, sadece gerekli hallerde kulaklık ya da aracın Bluetooth sistemi üzerinden görüşme gerçekleştirin.

Bayram ve tatil için doğru yol arkadaşı: Uzun pil ömrü ve geniş kapasitesi ile Y35 yanınızda

vivo’nun şık ve zarif tasarımı gelişmiş teknoloji ve yüksek performans ile buluşturan akıllı telefonu Y35, tatilde ve bayramda da yanınızda. Geniş hafızası ve depolama alanıyla Y35, tüm uygulama ve videoları rahatlıkla indirip oyunları hızlı ve kesintisiz oynama olanağı veriyor. 8 GB'a kadar boş olan ROM alanını genişletilmiş RAM olarak kullanarak uygulamalar arasında sorunsuz geçiş yapabilir, tüm uygulamaları tereddütsüz indirip donma yaşamadan çalıştırabilirsiniz. 256 GB depolama alanı sayesinde sevdiklerinizle çektiğiniz tüm fotoğraf ve videoları dilediğiniz kadar uzun süre güvenle saklayabilir, ek alana ihtiyacınız olursa telefonun depolama alanını üçlü kart yuvası sayesinde 1 TB’a kadar da genişletebilirsiniz. Tatilde tek bir şarj ile 7 saatin üzerinde aralıksız oyun oynayabilir, 14 saatin üzerinde HD film izleyebilirsiniz. 5000 mAh uzun ömürlü pili ve 18 W hızlı sarjı bulunan cihaz, yapay zekâ destekli güç tasarrufu teknolojisi sayesinde yüzde 100 şarj edildiğinde yaklaşık 2 gün boyunca açık kalabiliyor. Böylece bayramda uzaktaki sevdiklerinizle dilediğiniz kadar sesli ve görüntülü görüşebilir, uzakları yakın edebilirsiniz. Üstelik vivo Türkiye fabrikasında üretilen Y35, iki büyük Android güncelleme garantisi ve 3 yıl güvenlik güncelleme garantisi ile satışa sunuluyor.

vivo Hakkında:

Akıllı cihaz ve hizmetleri odağına alarak güçlü tasarıma sahip ürünler üreten dünyanın lider teknoloji şirketi vivo, her zaman insanlarla dijital dünya arasında bir köprü kurmayı hedefliyor. Şirket, insanlara her geçen gün daha kullanışlı bir mobil ve dijital yaşam sunmak için yaratıcılığı ön plana alıyor. vivo, toplum için değer yaratma misyonunu; Çin felsefesinde doğru şeyleri yapma ve işleri doğru şekilde yapma tutumunu açıklayan bir kavram olan Benfen felsefesine dayandırıyor. Kullanıcı odaklılık, tasarım odaklı değer, sürekli öğrenme ve takım ruhu gibi temel değerleri sahiplenen şirket; daha sağlıklı, daha sürdürülebilir dünya standartlarında bir kuruluş olma vizyonuyla sürdürülebilir bir kalkınma stratejisi uyguluyor. Shenzhen, Dongguan, Nanjing, Pekin, Hangzhou, Şanghay, Xi'an, Tokyo, San Diego ve Taipei’de, 10 Ar-Ge merkezi ile vivo; 5G, yapay zekâ, endüstriyel tasarım, fotoğrafçılık gibi önemli konuların da aralarında bulunduğu alanlarda en ileri teknoloji kullanıcı teknolojilerinin geliştirilmesine odaklanıyor. Yıllık yaklaşık 200 milyon akıllı telefon üretim kapasitesine sahip akıllı bir üretim ağı bulunan vivo’nun ürünleri, şu an itibariyle 60’ın üzerinde ülke ve bölgede satışa sunuluyor ve dünya çapında 400 milyonun üzerinde kullanıcı tarafından sevilerek kullanılıyor. vivo hakkındaki son haberleri https://www.vivo.com/en/about-vivo/news https://www.vivo.com/en/about-vivo/news adresinden takip edebilirsiniz.

 

 

vivo’dan keyifli bayram ve tatil için tüyolar

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!