G-CV0ZL47F6D
USD32,20
EURO35,01
GBP41,03
BIST10.643,58
GR. ALTIN2.498,74
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Vivo Y33s Türkiye’de satışa sunuldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vivo Y33s Türkiye’de satışa sunuldu / Haberin Peşinde Urfa

Y serisi ile fiyat-performans ürün segmentine odaklanan Vivo, serinin yeni üyesi Y33s modelini Türkiye pazarında satışa sundu. İşte Vivo Y33s modelinin özellikleri…

Akıllı telefon üreticisi Vivo, fiyat-performans ürün segmentine odaklandığı Y serisinin yeni üyesi Y33s modelini Türkiye’de satışa sundu. Güçlü pil, gelişmiş kamera ve genişletilmiş RAM özelliği ile donatılan Y33s modeli, yüzde 90.6 ekran-gövde oranına sahip 2408 x 1080 FHD + yüksek çözünürlüklü ekran barındırıyor.

6.58 inç FHD+ hücre içi ekranı olan Y33s gücünü, Android 11 tabanlı FunTouch OS 11.1 ve 2.0 GHz’e kadar CPU çalışma hızına ulaşan Mediatek Helio G80 sekiz çekirdekli işlemciden alıyor. Bununla birlikte Multi-Turbo 5.0 ile HyperEngine oyun teknolojisini birleştiren Y33s modelinde, istikrarlı bir oyun deneyimi için 5 bileşenden oluşan soğutma çözümü bulunuyor.

8 mm’lik gövdesinde 5000 mAh değerinde bir pil barındıran Vivo Y33s, 18W hızlı şarj özelliği ile geliyor. 8 GB RAM’e sahip olan modelde, uygulamalar arasında geçiş yapabilmek için tasarlanan 4 GB’a kadar boş ROM alanı genişletilebiliyor ve RAM olarak kullanılabiliyorsunuz. Üçlü kart yuvası bulunan telefonun depolama alanı 1 TB’a kadar yükseltilebiliyor.

50 MP’LİK ANA KAMERA

Vivo Y33s, yüksek çözünürlüklü 50 MP ana kamera, 2 MP bokeh kamera ve 2 MP süper makro kamera ile donatılmış. Telefonun bokeh algoritması fotoğrafların arka planını daha doğal hale getirirken, süper makro kamerasının odağı ise 4 cm’ye kadar yaklaşabiliyor. Y33s’nin ön kısımda ise 16 MP’lik HD selfie kamera bulunuyor.

“Ayna Siyahı” ve “Gün Ortası Rüyası” adlı renk seçenekleri ile kullanıcılara sunulan Vivo Y33s’nin Türkiye satış fiyatı ise 4 bin 999 TL olarak duyuruldu.

akıllı telefon, Vivo, TEKNOLOJİ Haberleri

Vivo Y33s Türkiye’de satışa sunuldu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!