G-CV0ZL47F6D
USD32,60
EURO34,76
GBP40,61
BIST9.524,59
GR. ALTIN2.495,75
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - Şanlıurfa

VALİ VEKİLİ ESEN, BAYRAM ÖNCESİ ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET ETTİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa Vali Vekili Metin Esen, Kurban Bayramı arifesinde şehit ailelerini evlerinde ziyaret etti.

Vali Vekili Metin Esen, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hasan Bilici ve Şanlıurfa Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mehmet Yavuz ile birlikte, ilk önce 1994 yılında Diyarbakır’da şehit düşen Mehmet Yetkin’in Karaköprü ilçesinde yaşayan ailesini ziyaret etti. Sivil şehit Mehmet Yetkin’in eşi Şükran Yetkin ve üç torunu ile sohbet eden Esen,daha sonra 1985 yılında şehadete kavuşan Mehmetçiklerimizden Muhittin Polatcan’ın aynı ilçedeki evine giderek, burada da şehit Muhittin Polatcan’ın oğlu Orhan Polatcan ve dört torunu ile bir araya geldi.

Ailelere buket çiçek ve çocuklara çeşitli hediyelerle giden Esen, “Aradan ne kadar zaman geçse de, devletimizin bekası, kutsal değerlerimiz, milletimizin birlik ve beraberliği uğruna canlarını feda eden şehitlerimizi unutmadık, unutmayacağız. Fedakârlığın en büyüğünü yaparak, canlarını feda eden aziz şehitlerimizin aileleri, devletimize ve milletimize emanettir. Onların dertleri derdimiz, sevinçleri sevincimizdir” diye konuştu.
 


​​​​​​​

Ailelerle sohbet ederek sorun ve taleplerini dinleyen Esen, “Birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi bozmak isteyenlere karşı sürekli uyanık olmak zorundayız. Bu uğurda yaşadığımız acılarımızı hafifletmek mümkün değil, ancak birbirimizi hatırlamak, bizlere emanet olan şehitlerimizin yakınlarını koruyup kollamak boynumuzun borcudur. Kapımız sizlere her zaman açıktır” diyerek, ailelerin kurban bayramlarını tebrik etti.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren aileler de, devletin her zaman yanlarında olduğunu ifade ederek, nazik ziyaretlerinden dolayı Vali Vekili Metin Esen ve beraberindekilere teşekkür ettiler.

Şehit ailelerini ziyaretinin ardından, şehrin muhtelif yerlerindeki kontrol noktalarında görev yapan polisleri ziyaret eden Esen, polislerin bayramını tebrik etti. Kontrol noktalarındaki polislere çiçek veren ve tatlı ikramında bulunan Esen, “Bayram arifesinde ve bayram günü ailelerinden uzak kalarak, şehrimizin huzur ve güveni için görev yapan tüm güvenlik güçlerimize, kamu çalışanlarımıza teşekkür ediyor, bayramlarını tebrik ediyorum” dedi.

VALİ VEKİLİ ESEN, BAYRAM ÖNCESİ ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET ETTİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!