G-CV0ZL47F6D
USD32,12
EURO35,07
GBP41,03
BIST10.158,63
GR. ALTIN2.471,07
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

VALİ ERİN’İN MAKAMINI DEVRETTİĞİ ÇOCUĞUN İLK TALİMATI BAKIN NE OLDU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Saygı Duruşu ve çocukların İstiklal Marşı’nı okunmasıyla başlayan program, günün anlam ve önemini belirten öğrenci konuşmalarıyla devam etti.

Çocukların 23 Nisan konulu şiirleri seslendirmesi, çocuk dansları ve halk oyunları gösterileriyle devam eden program, Vali Abdullah Erin’in çocukları tebrik etmesiyle sona erdi.

Karaköprü Alibaba İlkokulu’nda düzenlenen törene; Vali Abdullah Erin, Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Oktay Ağbuga, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, il protokolü, aileler ve öğrenciler katıldı.

EMİRHAN, MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNÜ VALİLİĞE ÇAĞIRDI

23 Nisan bayramlarının klasiği olan, makamların çocuklara devri kapsamında ise Vali Abdullah Erin, makamını Karaköprü Yüzüncü Yıl İlkokulu, 4’üncü sınıf öğrencisi Emirhan Demir’e bıraktı.

Vali Abdullah Erin’in yönlendirmesiyle ilk olarak Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt’u telefonla arayan çocuk vali Emirhan Demir, Eyyübiye’de sınıfların çok kalabalık olduğunu, spor malzemesi eksiklerinin bulunduğunu ve bu durumla acilen ilgilenmelerini isteyerek, Milli Eğitim Müdürü’nü valiliğe davet etti.

Daha sonra Emniyet Müdürlüğü’nü arayarak, parklardaki güvenlik olanaklarının artırılmasını isteyen çocuk vali, son olarak da Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü’nü arayarak, parkların bakım ve onarımının yapılmasını talep etti.

Makamını devrettiği çocuk vali ve beraberindeki arkadaşlarıyla bir süre sohbet eden Vali Erin, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını tebrik etti.

VALİ ERİN’İN MAKAMINI DEVRETTİĞİ ÇOCUĞUN İLK TALİMATI BAKIN NE OLDU

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!