G-CV0ZL47F6D
USD32,38
EURO34,99
GBP41,00
BIST9.084,69
GR. ALTIN2.325,74
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - Şanlıurfa

Vali Erin: Babalık, İçi Doldurulması Gereken Bir Vasıftır

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin tüm dünyada Haziran ayının üçüncü pazarı kutlanan Babalar Günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin tüm dünyada Haziran ayının üçüncü pazarı kutlanan Babalar Günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

İnsanın farkında olduğu kadar hayatı yaşayabileceğini ve sorumluluklarını yerine getirdiği sürece hayatın anlamını fark edebileceğini belirten Vali Erin bir evladın babaya sahip olması kadar bir babanın evlat sahibi olmasının ancak farkındalık sayesinde anlam kazanabileceğini söyledi. Evlat için babanın örnek alınacak en büyük rol model olduğunu hatırlatan Vali Erin Babalar Günü mesajında şunları dile getirdi: Aileyi oluşturan kadın-erkek birlikteliği çocuk sahibi olmak ve ardından oluşan anne-baba statüsü insan yetiştirme gibi önemli bir sorumluluğu beraberinde getirmektedir. Anneliğin şefkat ve merhametle beslenen duygusunun babanın koruyup kollama her anlamda destek olma sorumluluğuyla birleştiği aileler sağlam temeller üzerine kurulur ve hayırlı evlatlar ancak bu temel üzerine kurulan ailelerde yetiştirilebilir.

Hayatımızı şekillendiren davranışlarımızı biçimlendiren kültür ve medeniyetimizde kutsallık seviyesinde önem atfedilen babalık vasfı evlada özgüven ve huzur veren kendisini güvende hissetmesini sağlayan en önemli olgudur. Evlat için babanın öneminin yanında baba için de evlat yetiştirmenin ağır sorumluluğu bu vasfın içinin doldurulmasıyla mümkün olur. Babalık vasfının içinin doldurulması evladın duygu ve düşünce dünyasını sarsmadan özgüven aşılayabilmek her anlamda babalık görevini layıkıyla yerine getirebilmek olduğu kadar evlat ile dost arkadaş ve sırdaş olabilmekle mümkündür. Evlatların babalarına saygı ve hürmette kusur etmemesi babanın evladına karşı sorumluluk bilincini hatırlaması temennisiyle babalar gününüzü tebrik ediyor hayatta olan tüm babalara sağlıklı ve uzun ömürler dilerken ebediyete intikal edenlere Yüce Allahtan rahmet diliyorum.

Vali Erin: Babalık, İçi Doldurulması Gereken Bir Vasıftır

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!