G-CV0ZL47F6D
USD32,25
EURO35,15
GBP40,89
BIST10.319,96
GR. ALTIN2.468,77
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

VALİ ABDULLAH ERİN’DEN RAMAZAN AYI MESAJI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vali Erin, mesajında şunları dile getirdi:

Sahuru, orucu, iftarı, teravihi, mukabelesi ve daha onlarca farklı güzelliğiyle gönül dünyamızı aydınlatıp, manevi huzura erdiğimiz bir Ramazan ayına daha kavuşmanın büyük sevinci içerisindeyiz.

BİRLİKTE İBADET ETMENİN HUZURUNU YAŞAYACAĞIZ”

Salgın hastalık nedeniyle son iki yıl tedbirler altında geçirdiğimiz Ramazan ayını, bu yıl daha büyük bir heyecanla kucaklayacak, iftar sofralarında, sahurda, teravihte, mukabelede hep birlikte olarak ibadet etmenin huzurunu yaşayacağız. Kalabalık ortamlarda maske tedbirine riayet etmemizin, Ramazan-ı Şerif’in saygı geleneğine destek olacağını hatırlatmak isterim.

İnsanlığa selamet ve huzur getirmesini Cenab-ı Allah’tan dilediğimiz bu Ramazan’da, tüm dünyada yine savaşlar, açlık ve yoksullukla mücadele eden insanlar yardım ve destek beklemektedir. Fitre, zekât, sadaka, ayni ve nakdi yardımlarla iyiliği ve bereketi çoğaltma gayreti içerisinde olacağımız bu ayda, bizlerden yardım bekleyen insanların dayanacak gücünün kalmadığını düşünerek, hayır işlerinde acele etmemiz, Ramazan’ın ilk günlerinde bu destekleri en güzel şekilde yerine getirmemiz, hem bizi bekleyen insanları rahatlatacak, hem de iftar sofralarına gönül rahatlığıyla oturmamıza vesile olacaktır.

Rabbimize ve inancımıza olan samimiyetimizin göstergesi olan iyiliklerin karşılığını Yüce Allah’ın Ramazan bereketiyle hepimize ikram edeceğinden şüphemiz yoktur. İslam inancının ve ahlakının referans kavramı olan “Doğruluk” temasıyla idrak edeceğimiz Ramazan ayının; gönüllerimize ve ailemize huzur, hanelerimize bereket, insanlığa ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini diliyor, bu mübarek ayı tüm dünyanın barış ve huzuruna vesile kılmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum

VALİ ABDULLAH ERİN’DEN RAMAZAN AYI MESAJI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!