1. Haberler
  2. Gündem
  3. URFA’LI VATANDAŞ: “POLİSLERİN SALDIRISI SONUCU BEYİN KANAMASI GEÇİRDİM”

URFA’LI VATANDAŞ: “POLİSLERİN SALDIRISI SONUCU BEYİN KANAMASI GEÇİRDİM”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bülent Karataş isimli vatandaşın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda;

“10 Ağustos gecesi 2 tane bekçi ve sivil 3 polis tarafından gözaltına alınırken darp edilmem sonucu beyin kanaması geçirdim. 8 günlük yoğun bakım sonucunda kendime geldim. Şu anda sağ kulağım %70 duymuyor sol kulağım ise ağır işitiyor. Halada baş dönmesi ve baş ağrılarım devam ediyor.

Allaha çok şükür şuan için hayati tehlikeyi atlattım fakat doktorların söylediğine göre kendimi toparlamam bi hayli zaman alacakmış.
Kendini toparlar toparlamaz o 3 polis hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacağım. Elimde ne silah ne bıçak nede sopa vardı. Kesinlikle hiç bir saldırıda bulunmadım. Önce benim ellerim kelepçelendi, ardından 18 yaşındaki oğluma ters kelepçe takılarak bekçiler ve sivil polisler tarafından darp edildi.

Karşınızda terörist yok, çete üyesi yok, mafya yok baba oğul evimizin önünde arabada oturup muhabbet ederken bu saldırı neden? Ne yaptık size bu neyin intikamı ? Ama Allah büyük sağlığımı topar toplamaz hepsi hakkında Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunacağız. Ben inanıyorum Türk adeleti size gerekli cezayı verecektir. Şu anda hastaneden taburcu olup evde yatıyorum. Bu zor günlerde sürekli beni ve ailemi arayıp destek olan bütün eş dost arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
URFA’LI VATANDAŞ: “POLİSLERİN SALDIRISI SONUCU BEYİN KANAMASI GEÇİRDİM”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!