1. Haberler
  2. Gündem
  3. URFA’DA DOKTORA SALDIRAN ZANLI TEKRAR GÖZALTINA ALINARAK TUTUKLANDI

URFA’DA DOKTORA SALDIRAN ZANLI TEKRAR GÖZALTINA ALINARAK TUTUKLANDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

28 Temmuz günü Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisinde meydana gelen olayda, iddiaya göre, uyuşturucu kullandığı sırada gözüne yapıştırıcı madde kaçan Ali K, acil servise gelerek tedavi olmak istedi. Acil serviste Nöbetçi Dr. Sezer Eşfer gerekli müdahaleyi yaptıktan sonra Ali K.’ye göz doktoruna başvurması gerektiğini söyledi. Duruma öfkelenip, “Bana bakacaksınız” diyen Ali K., acil servis önündeki kaldırım taşını sökerek, doktora saldırmaya kalktı.

Hasta yakınlarının araya girmesi ile engellenen Ali K., polislerce gözaltına alınıp, emniyete götürüldü. İfadesinin ardından adliyeye sevk edilen Ali K., eylemin teşebbüs aşamasında kalması gerekçesiyle adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

ALKOL ALIP TEKRARDAN HASTANEYE GİTTİ

Ali K., daha sonra alkol alıp, tekrardan Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma hastanesinin Acil servisine gitti. Ali K.’nin kendisini ölümle tehdit ettiğini ileri süren Dr. Sezer Eşfer, sosyal medya üzerinden duruma tepki gösterdi.

Doktor hakkında koruma kararı verilirken, kamuoyunda tepkiye yol açan süreç ile ilgili Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı itirazda bulundu. İlk saldırı girişiminde adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Ali K. hakkında bu kez yakalama kararı çıkartıldı. Polis ekiplerince gözaltına alınan Ali K., savcılık sorgusunun ardından çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
URFA’DA DOKTORA SALDIRAN ZANLI TEKRAR GÖZALTINA ALINARAK TUTUKLANDI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!