G-CV0ZL47F6D
USD32,20
EURO35,01
GBP41,03
BIST10.643,58
GR. ALTIN2.498,74
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

TV+ abonelerine, 31 Aralık’tan 3 Ocak’a kadar tüm içerikler ücretsiz

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TV+ abonelerine, 31 Aralık’tan 3 Ocak’a kadar tüm içerikler ücretsiz / Haberin Peşinde Urfa

TV+, yeni yılın ilk günlerinde de abonelerine sunduğu ayrıcalıkları sürdürecek. İTV+’lılar, 31 Aralık’ta başlayacak kampanya ile üç gün üç gece boyunca platformdaki tüm içeriklere ücretsiz erişebilecek.

Türkiye’nin dijital televizyon platformu TV+, yeni yılın ilk günlerinde kullanıcılarına sunduğu sınırsız içeriklerle yeni yılı eğlenceli hale getiriyor.

Turkcell’den yapılan açıklamaya göre, TV+ aboneleri, üç gün üç gece platformdaki içerikleri ücretsiz izleyebilecek. 31 Aralık Cuma sabahı başlayacak kampanya ile platformda yer alan içeriklerin tamamı 3 Ocak sabahına kadar tüm abonelerin erişimine açık olacak.

TV+’ın 2021 yılı verileri de açıklandı. TV+, 2021 yılını da televizyon severlerin büyük ilgisi ile tamamladı. Dünyaca ünlü dizi ve filmlerin yanı sıra spordan belgesel ve çocuk kanallarına kadar zengin içerikleriyle yoğun bir izlenme dönemi geçiren TV+’ı en fazla izleyen illerin başında İstanbul yer aldı. İstanbul’u sırasıyla Ankara, İzmir, Adana, Mersin, Bursa, Antalya, Gaziantep, Diyarbakır ve Kayseri takip etti.

2021’de aksiyon filmlerine yoğun ilgi

2021 yılının en çok ilgi gören filmleri arasında Avangers: Endgame, Tenet, Joker yer aldı.

Kral Şakir televizyon dizisinden uyarlanan Kral Şakir Korsanlar Diyarı ve Kral Şakir Oyun Zamanı çizgi dizileri ile oyuncak koleksiyonu yapmayı çok seven küçük bir çocuğun hikayesini anlatan Toy Story animasyon filminin dördüncü serisi Toy Story:4 de 2021 yılında en fazla izlenen çocuk filmleri arasında yer aldı.

Dünyanın takip ettiği diziler 2021 yılında da TV+’taydı

Dünyaca ünlü dizileri kataloğuna ekleyerek kendini sürekli geliştiren TV+’ta 2021 yılında en çok izlenen diziler arasında Romulus, Person of Interest yer aldı. 2021 yılında TV+’ta izlenen diğer diziler arasında Liar, Love Life, Younger da bulunuyor.

F1 şampiyonluk heyecanı TV+’tan izlendi

Sporda en iyilerin buluşma noktası TV+’ta 2021 yılının en çok izlenen spor içeriği, tarihi Formula 1 sezonunun final yarışı oldu. Abu Dhabi’deki yarışta Red Bull Racing takımı pilotu Max Verstappen ile Mercedes pilotu Lewis Hamilton arasındaki çekişme sporseverleri TV+ ekranlarına kilitledi. Verstappen’in şampiyonluğu ile biten mücadele sonrasında TV+’ta en çok takip edilen bir diğer spor içeriği ise Cristiano Ronaldo’nun Manchester United’a geri dönüşü sonrasında çıktığı ilk Premier League maçı oldu. Futbolseverler, 11 Eylül 2021 tarihinde oynanan Manchester United-Newcastle United maçının tüm heyecanını TV+’ta yaşadı.

film, SİNEMA, turkcell, TV+, TEKNOLOJİ Haberleri

TV+ abonelerine, 31 Aralık’tan 3 Ocak’a kadar tüm içerikler ücretsiz

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!