G-CV0ZL47F6D
USD32,21
EURO34,86
GBP40,57
BIST10.218,58
GR. ALTIN2.446,32
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Tuzla’da Hababam Rüzgarı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tuzla’da Hababam Rüzgarı / Haberin Peşinde Urfa

Tuzla Belediyesi’nin Tuzla Marina’da düzenlediği, Tuzla Gençlik ve Kültür Festivali’nde Hababam Sınıfı’nın sevilen isimleri sahneye çıkarak Hababam şarkılarını söylediler.

Türkiye’nin yedi bölgesinden katılan El Zanaatkârları, Sahaflar ve Antikacıların gençlerle buluştuğu, usta ellerin atölye çalışmaları, sahne performansları, sinema gösterimlerinin yer aldığı, Yeşilçam’ın hayatta kalan oyuncularının söyleşi ve sahne performanslarıyla renklenen Tuzla Gençlik ve Kültür Festivali özel misafirlere ev sahipliği yaptı.  Hababam Sınıfı’nın Hayta İsmail’i Ahmet Arıman, Bacaksız’ı Tuncay Akça ve Teoman Ayık, Hababam şarkılarını yüzlerce Tuzlalı ile birlikte söyledi. Festivale katılan yüzlerce Tuzlalı, Hababam Sınıfı film serisinin sonlarına doğru sahnelenen ‘ Hababam Vokal Grubu’ tadında sergiledikleri gösteri Tuzlalıları geçmişe götürdü. 3 Aralık Cuma günü kapılarını ziyaretçilerine açan Tuzla Gençlik ve Kültür Festivali 15 gün boyunca ziyaretçilerini ağırlayacak.

“HALKIMIZIN ÖZLEDİĞİ ŞARKILARI SÖYLÜYORUZ”

Hababam Sınıfı’nın Hayta İsmail’i Ahmet Arıman,” Bugünkü gösterimizi halkımız değerlendirsin. Biz elimizden geleni yaptık. Hababam şarkıları ile sahne aldık. Seyircilerimiz de gayet mutluydu. Tuzla’yı çok sevdik. Hababam filmlerindeki yılsonu gösterilerini yapıyoruz. Hababam Sınıfı’ndan şarkılar yapıyoruz. Halkımızı o günlere götürmek maksatlı, özlediği şarkıları söylüyoruz” dedi.   Teoman Ayık,” Ben Tuzla’ya ilk defa gelmiyorum. Tuzla çok güzel. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür ediyorum. Olmazı başarmış. Muhteşem bir Marina yapmış. Bugün bize ilgi çok güzeldi. Hababam Sınıfı filmlerinin sonunda bir müsamere oluyordu. Müsamere demek bizim orada eğlencemiz demekti. Bugün de uzun yıllar geçmiş ama çok güzel şeyler oldu” dedi. Hababam Sınıfı’nın Bacaksız’ı Tuncay Akça ise,” Bugün halkımızı coşturduk. Ben coştuklarına inanıyorum. Güzel bir gün ve akşam oldu. Festival de güzel başladı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

tuzla, şadi yazıcı, Tuzla Belediye Başkanı, YAŞAM Haberleri

Tuzla’da Hababam Rüzgarı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!