G-CV0ZL47F6D
USD32,34
EURO34,81
GBP40,65
BIST10.276,88
GR. ALTIN2.393,27
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

“Türkiye’yi optik lenste üretim merkezi haline getirmeyi hedefliyoruz”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Türkiye’yi optik lenste üretim merkezi haline getirmeyi hedefliyoruz” / Haberin Peşinde Urfa

Kontakt lens sektöründe 20 yıldır faaliyet gösteren Luxeoptik’in kurucusu Erdoğan Savran, renkli ve şeffaf kontakt lens ihracatında ulaştıkları ülke sayısını 18’e çıkardıklarını söyledi.

Markanın online platformu lensfiyat.com’u kurarak istihdama da katkı sunduklarını aktaran Savran, “Kontakt lens pazarındaki Türk markalarını dünyayla tanıştırmayı ve ülkemizi optik lens üretim merkezi haline getirmeyi hedefliyoruz” dedi.

Renkli kontakt lens markası Labella’nın da kurucu ortağı olan Erdoğan Savran, 2022 yılının ekim ayında Dubai’de gerçekleştirilen Vision Plus Dubai Optik Fuarı’na katıldıklarını belirterek, “Bugüne kadar sadece online kanalımızda 300 binden fazla satış kaydına imza attık. Ülkemizde birçok markanın dağıtımını yapan Savran Luxe Optik olarak yaklaşık 6 yıldır düzenlenen dijital dünyanın enleri yarışmasında geçtiğimiz yıl ödül aldık. Şirketimizin çatısı altında 19 üretici firmayla birlikte çalışıyoruz. Renk ve çeşitlilik açısından zengin bir yelpaze sunuyoruz. Ortadoğu pazarında söz sahibi bir firmayız. Azerbaycan, İran, Libya ve Mısır’da resmi distribütör; Dubai, Irak, Kuveyt, Morocco, Romanya, Şili ve Ürdün’de bayiler aracılığıyla hizmet veriyoruz. Şimdi yeni hedefimiz Avrupa pazarı. Yeni markamızı da dünyaca ünlü konuma getirmek için sabırsızlanıyoruz” ifadelerinde bulundu.

“Yüzde 40 su olan lenslerin satışını gerçekleştiriyoruz”

19 farklı markanın ürünlerinin satışını online olarak gerçekleştirdiklerinin altını çizen Savran, “Doğal ve zarif tam 33 renk tonu seçeneğimizle içeriği yüzde 40 su olan lenslerin satışını gerçekleştiriyoruz. Özel boyama tekniği, hareli ve haresiz seçim alternatiflerimiz mevcut, pürüzsüz ve ince yapısı sayesinde korneayı koruma özellikleri ile önceliğimiz alıcılarımızın göz sağlığıdır” diye konuştu.

“Türkiye’yi optik lenste üretim merkezi haline getirmeyi hedefliyoruz”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!