G-CV0ZL47F6D
USD32,20
EURO35,01
GBP41,03
BIST10.643,58
GR. ALTIN2.498,74
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Turkcell Mağaza ve Pasaj’da Ramazan Bayramı fırsatları başladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Turkcell Mağaza ve Pasaj’da Ramazan Bayramı fırsatları başladı / Haberin Peşinde Urfa

Turkcell’in online ve fiziksel satış kanallarında Ramazan Bayramı’na özel fırsatlar başladı. 23 Nisan’a kadar sürecek kampanya kapsamında herkesin bütçesine uygun avantajlar Pasaj ve mağaza müşterilerini bekliyor.

Turkcell, müşterilerine fırsatlar sunan kampanyalarıyla bu bayram da yüzleri güldürüyor. Turkcell’in Türkiye genelindeki mağazaları ve sadece elektronik ürün satışı yapan ilk pazaryeri Pasaj, Ramazan Bayramı döneminde hediye almak isteyenlere bütçe dostu seçenekler sunuyor. 23 Nisan’a kadar devam edecek kampanyada elektrikli mutfak aletleri, bilgisayar, aksesuar ve hobi ürünlerine kadar onlarca kategori ve yüzlerce üründe herkesin bütçesine uygun avantajlar Pasaj ve mağaza müşterilerini bekliyor.

 

Vade farksız +2 taksit avantajı

Kolay alışveriş için kullanıcılara alternatif ödeme seçenekleri de sunan Pasaj’da ve mağazalarda Turkcell’liler alışverişlerini faturasına yansıtıyor, 36 aya varan taksitle ödeyebiliyor. Ayrıca farklı banka kartlarına yönelik bir diğer kampanya kapsamında müşterilere 30 Nisan’a kadar Yapı Kredi, Garanti BBVA, İş Bankası ve Akbank kredi kartları ile yapılan alışverişlerde peşin fiyatına vade farksız +2 taksit fırsatı sunuluyor.

 

Mağaza ve Pasaj’da ‘1 taksit bizden’ fırsatı

Mutfak aletlerinde, telefonlarda ve aksesuarlarda markaya özel bayram indirimi de kullanıcıları bekliyor. PHILIPS HD9252/90 Essential Airfryer, Samsung Galaxy A13 128GB ve yalnızca Turkcell'de satışa sunulan Samsung Galaxy S23 Plus 256GB modellerinde, kontratlı ve peşine kontratlı teklifler ile çok özel bir bayram fırsatı sağlanıyor. Ayrıca 20 Nisan – 30 Mayıs tarihleri arasında Turkcell faturasına ek 12 taksitle Apple AirPods ve şarj kutusu da Turkcell Mağazaları ve Pasaj’da “1 Taksit Bizden” fırsatıyla yer alacak.

Pasaj müşterileri yaptıkları alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından faydalanıyor. Operatör bağımsız herkesin kullanabildiği Pasaj’dan satın alınan ürünlerin tamamı ise yüzde 100 doğa dostu yenilenebilir karton ambalajlarda teslim ediliyor. İstanbul içi seçili ürünlerde 24 saatte teslimat opsiyonu bulunuyor. Kampanya hakkında detaylı bilgiye www.turkcell.com.tr/pasaj üzerinden ve Turkcell uygulamasından erişilebiliyor.

Hibya Haber Ajansı

Turkcell Mağaza ve Pasaj’da Ramazan Bayramı fırsatları başladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!