G-CV0ZL47F6D
USD32,27
EURO34,73
GBP40,40
BIST10.336,50
GR. ALTIN2.402,46
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Türk girişimcilerden yeni sosyal paylaşım sitesi “worldhelptime.com”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk girişimciler tarafından kurulmuş, Türkiye’nin yeni nesil sosyal paylaşım sitesi olan worldhelptime duymuş olabilirsiniz.

Diğer sosyal ağlar gibi ücretsiz olan worldhelptime’nın kullanımı oldukça basit. worldhelptime.com suan icin webde ve google play storede ki worldhelptime uygumalasi ile hizmet veriyor, uygulama boyutu 1.33 mb lik yer kaplamaktadir. Uygulamayı mobil cihazınıza indirdikten sonra giriş yapabilirsiniz.

Worldhelptime Türkiye’nin yeni sosyal ağ platformudur. Worldhelptime.com’u diğerlerinden ayıran özellik ise; güçlü bir alt yapısının olması ve yönetim ekibinin Türkiye’de olmasıdır. Popüler sosyal paylaşım sitelerinin her birinin kendine has olan özelliklerini tek bir yerde buluşturan worldhelptime ile story paylaşabilir, hikaye yayını yapabilir, canlı yayınlar yapabilir, gündem yaratacak konularda konuşulabilir. veya yardım kuruluşları için bağış kampanyaları düzenleyebilirsiniz.

Worldhelptime.com ile devamlı iletişim halinde kalabilirsiniz, aklınıza gelen her şeyi arkadaşlarınıza takipçilerinize paylaşabilir anılarınızı fotoğraflarınızı paylaşabilirsiniz. Worldhelptime‘da daha fazlası da var kısıtlama yok Worldhelptime ile özgürsünüz.
Çocuklar için özel bir koruma sistemimizde bulunmaktadır. Editörlerimiz 18 yaş altı kullanıcılarımız için çok daha fazla hassasiyet göstermektedir, Onların güvenliği için 7/24 sistemin akışını takip etmektedir. tabii ki de yapay zekâlarımız olmazsa olmazdır. Yapay zekâlar sistem üzerinde sürekli denetim yapmaktadır.

worldhelptime.com’da çevrim içi paylaşımlarda bulunabilir, trend olmuş konularda sohbet edebilir, aileniz, arkadaşlarınızla sesli görümntülü sohbet edebilirsiniz,
worldhelptime.com da sevdiklerinize anında nakit para transfer yapabilir veya değer verdiğiniz arkadaşlarınıza hediye gönderebilirsiniz. Sahte hesap oluşumunu engellemek için Honeypot Check sistemizmiz ile güven veriyoruz.

Worldhelptime Para Kazanma Nasıl Yapılır

worldhelptime.com’da aktif para kazanma sistemine profilini doğrulamış her kullanıcı katılabilir.

*Profilinde gerçek kimlik bilgileri ile doğrulanmış olmak

*Minimum 1.000 takipçi veya arkadaş sahip olmak

  • Günlük minimum 100 aktif paylaşımda bulunmak
  • 18 yaşından büyük olmak

Para kazanma özelliği kullanımında 3 üncü taraf siteleri tarafından takipçi, arkadaş, beğeni,yorum ve paylaşım yapıldığının anlaşılması durumunda hesabınız worldhelptime.com yöneticileri tarafından ihtar yapmaksızın kapatılır ip ve mac ban sistemi sayesinde worldhelptime.com içerisinde birdaha üyelik oluşturamazsınız.

Para kazanma türleri

*Profilinizde paylaştığınız her içeriğe yapılan beğeniye,

*Profilinizde paylaştığınız her içeriğe yapılan yoruma,

*Profilinizde paylaştığınız her içeriğe yapılan paylaşıma ödemeler vermektedir.

Türk girişimcilerden yeni sosyal paylaşım sitesi “worldhelptime.com”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!