G-CV0ZL47F6D
USD32,20
EURO35,01
GBP41,03
BIST10.643,58
GR. ALTIN2.498,74
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

TOKİ Para İadesi 2020 İçin Yeni Açıklama Yaptı! Başvuru Parası Halkbank İnternet Sitesi Üzerinden İade Edilecek

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

637 bin kişinin başvuruda bulunduğu TOKİ 100 bin sosyal konut projesi para iadesi 2020 takvimi için yeni bir açıklama geldi. Binlerce kişinin beklediği açıklama ile TOKİ başvuru parası ücret iadesi için Halkbank tarafından yapılacak olan işlemler duyuruldu. İşte, TOKİ 500 TL ve 1000 TL başvuru parası geri alma ödeme detayları hakkında Halk Bankası tarafından yapılan o açıklama…

Korana virüs salgını nedeni ile iptal edilen TOKİ kura çekilişleri yeniden başladı.  TOKİ 100 BİN SOSYAL KONUT KURA ÇEKİLİŞLERİ YENİDEN BAŞLADI  Başvuru paralarının iade işlemlerinde banka şubelerinde aşırı yoğunluk yaşandığı için ara verilen TOKİ kura çekilişleri yeniden başlıyor. TOKİ çekilişleri 28 Nisan 2020 Salı günü itibari ile Manisa ve Denizli illeri ile başlayacak.  TOKİ 500 TL / 1000 TL BAŞVURU PARASI ÜCRET İADESİ 2020 İÇİN YAPILAN SON DAKİKA HALKBANK AÇIKLAMASI!  Halkbank internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda “Bankamız, TOKİ ‘’Toplu Konut İdaresi Başkanlığının’’ Gayrimenkul Projelerinde başvuru ve satış işlemlerine aracılık etmektedir. TOKİ Gayrimenkul Projelerine Bankamız aracılığı ile başvuru yapan vatandaşların, TOKİ tarafından düzenlenen kura sonucu hak sahibi olamayanların başvuru iade işlemleri yapılmaktadır” açıklamasına yer verildi. 

Bankanın internet sitesinde yer alan bağlantıyı tıkladıktan sonra açılan yeni pencerede kişisel bilgilerinizi doldurarak para iadesi başvurusu yapabiliyorsunuz. Ancak söz konusu para iadesi sadece çekilişi yapılan projeler için söz konusu olacak. 

TOKİ BAŞVURU PARASI ÜCRET İADESİ NEREDEN, NASIL ALINACAK? TOKİ başvuru parası ücret iadesi için BURAYI TIKLAYINIZ… 

Açılan sayfada yukarıda yer alan resimde bulunan kimlik numarası ve cep telefonu bilgilerinizi girdikten sonra cep telefonunuza gönderilen şifreyi yazarak onay veriniz.  Ardından TOKİ başvurusu yapan kişiye ait olan bir banka IBAN numarası girip hesap bilgisi alanını doldurunuz. Bu işlemleri tamamladıktan sonra onay vermeniz durumunda TOKİ başvuru parası ücret iadesi belirlemiş olduğunuz hesap numarasına gerçekleşitirelektir.  Bu süreçte başvuru parasını sorunsuz geri almak isteyen kişilerin TOKİ başvurusu yaparken vermiş oldukları telefon numarasını girmeleri ve başvuru sahibi ile aynı kişiye ait olan IBAN numarası girmesi yeterli olacaktır. 

TOKİ Para İadesi 2020 İçin Yeni Açıklama Yaptı! Başvuru Parası Halkbank İnternet Sitesi Üzerinden İade Edilecek

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!