G-CV0ZL47F6D
USD32,26
EURO35,05
GBP40,93
BIST10.319,96
GR. ALTIN2.463,68
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

The Sandbox, ilk kez metaverse’de ramazan ayına özel deneyimler sunuyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

The Sandbox, ilk kez metaverse’de ramazan ayına özel deneyimler sunuyor / Haberin Peşinde Urfa

The Sandbox’ın yeni ‘Ramadan Event’ projesi Hungri Games , UGC ve Wolves Stüdyo iş birliğiyle ramazan ayına özel olarak gerçekleşiyor. Etkinlik içeriğinde iftar sofrasından top patlama sahnesine, baklava yapma görevinden gerçek cami mimari

Dünyanın en büyük metaverse platformlarından The Sandbox’ın Ülke Müdürü Arslan Kiran “Open Metaverse and Creation of The Digital Nation” başlıklı oturum ile Boğaziçi Üniversitesi’nde düzenlenen teknoloji dünyasının en büyük zirvelerinden “Future of Industry” için geçtiğimiz pazar (26 Mart) günü bir konuşma gerçekleştirdi. 

Arslan Kiran konuşmasında The Sandbox’ın 3. sezon kullanıcı verilerini paylaştı. Ayrıca Arslan Kiran, The Sandbox Ecosystem başlığı altında Turkishverse, Bilim Seferberliği ve ‘Ramadan Event’ projelerinin detaylarından bahsetti.

The Sandbox, Turkishverse projesi ile Kral Şakir ve Muhteşem Yüzyıl gibi Türkiye’nin tanınmış yerel içeriklerini Metaverse’e taşırken, Bilim Seferberliği projesi ile genç nesilleri Metaverse’de üretime teşvik ediyor. 

Metaverse’de ilk kez ramazan hissedilecek

The Sandbox’ın yeni ‘Ramadan Event’ projesi  Hungri Games , UGC ve Wolves Stüdyo iş birliğiyle ramazan ayı için özel olarak gerçekleşiyor. Etkinlik içeriğinde iftar sofrasından top patlama sahnesine, baklava yapma görevinden gerçek cami mimarilerine yer verilmiş metaverse kullanıcılarına özel bir deneyim sunuluyor. 

The Sandbox’taki bu yeni ramazan etkinliği sayesinde oyuncular, keşfetme, toplama, park etme gibi oyuna çeşitlilik kazandıran yerel ayarlar ile benzersiz bir ramazan yaşantısı deneyimleyecek.

Oyuncular, kutsal ayın özel atmosferi ile çevrili ortamlarda faaliyetlerini sürdürürken, ramazan ayı özelinde belirli etkinliklere de dahil olacak. Dünyanın her yerinden The Sandbox’ta buluşan oyuncular, Metaverse’te ilk kez ramazanı hissedecek.

Dijital sahiplik bir alışkanlık haline geldi 

The Sandbox ülke müdürü Arslan Kiran, konuşmasında açık Metaverse kavramına dikkat çekerken, tamamen dijital ortamda büyümüş kullanıcıların tüketicilere dönüşmesi konusuna da değindi. Kiran, bu kullanıcılar için dijital sahipliğin alışkanlık haline geldiğini ve dijital dünyanın organik bir şekilde kendi alt kültürünü oluşturduğunu vurguladı. 

Hibya Haber

The Sandbox, ilk kez metaverse’de ramazan ayına özel deneyimler sunuyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!