G-CV0ZL47F6D
USD32,13
EURO35,12
GBP41,69
BIST10.158,63
GR. ALTIN2.471,94
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Televizyon kabloları nasıl gizlenir?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Modern bir evde yaşayan elektronik tutkunları için kabloların yığılması kaçınılmazdır. Özellikle ünitelerde, duvarda ya da TV sehpasında yerini alan televizyonlar ona bağlı birçok kablo ile karmaşık ve rahatsız edici bir görünüme neden olur. Peki bu kablo ormanından kurtulmak için hangi yöntemleri uygulayabiliriz? İşte evinizin görünümünü olumsuz etkileyen dağınık kabloları saklama yöntemleri…

TV KABLOLARINI SAKLAMAK İÇİN YER DÖŞEMELERİ İŞİNİZİ KOLAYLAŞTIRABİLİR

Tv kablolarınızı gizlemek için yer döşemeleri veya süpürgelikleri kullanabilirsiniz. Böylelikle masrafsız, pratik ve hızlı bir sonuca kavuşabilirsiniz.

Televizyon kablolarınızı laminantların altına saklayabilirsiniz. Laminantları sökmek zor ve uğraştırıcı geliyorsa o halde süpürgelikleri kullanabilirsiniz.Süpürgelikler rahatlıkla takılıp çıkan parçalardır. Bu nedenle televizyon kablolarınızı pratik bir şekilde süpürgeliklere gizleyebilirsiniz. Televizyon kablolarınıza uygun boyutta süpürgeliği sökerek süpürgelerin boşluklarına kabloları yerleştirip süpürgelikleri tekrar yerine takabilirsiniz.

TV KABLOLARINI DÜZ GÖRÜŞTE GİZLE

Duvara monte edilen televizyonlardan sarkan kablolar sizi ekrandakilerden uzaklaştırıyorsa kablo kılıfları ile gizleyebilirsiniz. Bu tip plastik parçalar doğrudan duvara monte edilerek kabloların gizlenmesi sağlanır.

Tv kablolarını etkili bir şekilde gizlemek için, ekranın tabanını ve zemin arasındaki duvar aralığını ölçün. Ardından üreticinin talimatlarına göre vidalarla duvara monte ederek tv kablolarını kanalın içine yerleştirin ve kapağı üstüne kapatın. Kordon kapakları genellikle duvarınızın rengine göre beyaz ve metalik renklerde satılır. Ancak duvarınızla aynı renkte (Lateks bazlı boya kullanarak) sorunsuz bir şekilde uyum yakalayabilirsiniz.

beyaz

Televizyon kabloları nasıl gizlenir?

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!