G-CV0ZL47F6D
USD32,34
EURO34,81
GBP40,65
BIST10.276,88
GR. ALTIN2.393,27
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

TEGV İstanbul Kartal Öğrenim Birimi çocukları, Rahmi M. Koç Müzesi’ni ziyaret etti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TEGV İstanbul Kartal Öğrenim Birimi çocukları, Rahmi M. Koç Müzesi’ni ziyaret etti / Haberin Peşinde Urfa

2022 yılında ‘Küçük Kaşifler Büyük Keşifler Projesi’ni hayata geçiren Tepe Savunma ve Güvenlik, sosyal sorumluluk çalışması kapsamında Türkiye Eğitim Gönülleri Vakfı (TEGV) İstanbul Kartal Öğrenim Birimi’ndeki çocuklarla, Rahmi M. Koç Müzesi’ni ziyaret etti.

Hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle adından sıkça söz ettiren özel güvenlik sektörünün lider firmalarından Tepe Savunma ve Güvenlik, 2022 yılının ekim ayında, “Bir Çocuk Değişir, Türkiye Gelişir” sloganıyla çağdaş nesillerin yetişmesi için nitelikli eğitim desteği sunan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ile iş birliğine imza atarak, ‘Küçük Kâşifler Büyük Keşifler Projesi’ni hayata geçirdi. Proje kapsamında etkinliğin ikincisi, 9 Mayıs Salı günü, Rahmi M. Koç Müzesi’nde gerçekleşti. Tepe Savunma ve Güvenlik, TEGV İstanbul Kartal Öğrenim Birimi’nde nitelikli eğitim desteğiyle buluşan 28 çocuk ve 4 TEGV gönüllüsü ile Rahmi M. Koç Müzesi’ni ziyaret etti. Eşsiz bir deneyime tanıklık eden çocuklar, müzeyi büyük bir merak ve heyecanla gezdi.

Müzeyi büyük bir ilgiyle gezmeyi bekleyen TEGV İstanbul Kartal Öğrenim Birimi çocukları Saat 11.00’de Rahmi M. Koç Müzesi’nde buluştu. Rehber eşliğinde sırasıyla; Atatürk Bölümü, Bilimsel Aletler, Demir Yolu Ulaşımı, Denizcilik, Fenerbahçe Vapuru, Havacılık, İletişim Araçları, Kara Yolu Ulaşımı, Makineler, Modeller ve Oyuncaklar, Özel Koleksiyonlar ile Yaşayan Geçmiş alanlarını gezen çocuklar kendilerini, biz zaman tünelinin içinde buldu. Gezi sırasında oldukça eğlenceli ve keyifli anlar yaşadıklarını belirten minik ziyaretçiler, fotoğraflar çekilerek hatıralarını ölümsüzleştirdi.

Yaklaşık 27 bin metrekarelik bir alana yayılan Rahmi M. Koç Müzesi; Mustafa V. Koç Binası/Tarihi Lengerhane Binası, Tarihi Hasköy Tersanesi ve Açık Hava Sergileme Alanı olmak üzere üç ana bölümden oluşuyor. Müzenin koleksiyonunda, iletişim ve ulaşım altında yer alan endüstriyel mirasın en geniş yelpazede örnekler yer alıyor.

Hibya Haber Ajansı

TEGV İstanbul Kartal Öğrenim Birimi çocukları, Rahmi M. Koç Müzesi’ni ziyaret etti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!