G-CV0ZL47F6D
USD32,25
EURO34,78
GBP40,44
BIST10.334,59
GR. ALTIN2.458,17
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Suzuki’den yazlık kampanya

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Suzuki’den yazlık kampanya / Haberin Peşinde Urfa

Ülkemizde Doğan Trend Otomotiv tarafından temsil edilen Suzuki, yeni bir otomobil sahibi olmak isteyenlere özel alım seçenekleri sunmaya devam ediyor.

Ülkemizde Doğan Trend Otomotiv tarafından temsil edilen Suzuki, yeni bir otomobil sahibi olmak isteyenlere özel alım seçenekleri sunmaya devam ediyor. Güçlü ve iddialı yeni yüzüyle, akıllı hibrit teknolojisine sahip motor sistemini, yakıt verimliliğini, yüksek performansı, AllGrip 4×4 çekiş sistemini ve en güncel güvenlik donanımlarını bir arada sunan yeni Suzuki S-Cross Hibrit modeli Ağustos ayı boyunca 814 bin TL’den başlayan fiyatlarla ve 150 bin TL için 15 ay vade ve %0,99 faizli kredi avantajıyla yeni sahiplerine kavuşmayı bekliyor. AllGrip 4×4 veya 4×2 çekiş seçenekleriyle tercih edilebilen, standart sunulan güvenlik özellikleriyle segmentinde ön plana çıkan Suzuki Vitara Hibrit, ay boyunca 734 bin TL’den başlayan fiyatlarla ve 150 bin TL için 15 ay vade ve %0,99 faizli kredi fırsatıyla SUV sevenleri bekliyor.  

AllGrip teknojisine sahip 4×4 özelliğiyle ön plana çıkan, şehir içinde olduğu kadar doğada da üstün yetenekli Jimny modeline, 924 bin TL’den başlayan fiyatlarla ve 150 bin TL için 15 ay vade ve %0,99 faizli kredi imkânıyla sahip olunabiliyor.

Sunduğu zengin donanım özellikleri ve yüzde 20’ye varan yakıt ekonomisi sayesinde düşük yakıt tüketimi ile öne çıkan Swift Hibrit ise 120 bin TL için 15 ay vade ve %0,99 faizli kredi seçeneğiyle birlikte sunuluyor.

Güçlü ve iddialı yeni yüzüyle, S-CROSS, akıllı hibrit teknolojisine sahip motor sistemi, yakıt verimliliği, yüksek performansı, AllGrip 4×4 çekiş sistemi, en güncel güvenlik donanımları ile yeniden doğdu. Günümüzün modern SUV kullanıcılarının gereksinimlerini tam anlamıyla karşılamak üzere tasarlanan Yeni S-CROSS, kusursuz tasarımıyla ve yüksek

işlevselliğiyle dikkat çekiyor. Şerit Takip ve İhlal Uyarısı Sistemi, Yalpalama Uyarısı, Kör Nokta Uyarı Sistemi, Geri Manevra Trafik Uyarı Sistemi, Acil Fren Sinyali gibi uyarı sistemlerinin yanı sıra Suzuki Güvenlik Desteği sürüş teknolojileri ile güvenliği en üst seviyede sunuyor.

Hibya Haber Ajansı

Suzuki’den yazlık kampanya

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!