G-CV0ZL47F6D
USD32,23
EURO34,76
GBP40,43
BIST10.335,34
GR. ALTIN2.459,99
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Suzuki’den eylül ayında 200 bin TL’ye varan kredi avantajı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Suzuki’den eylül ayında 200 bin TL’ye varan kredi avantajı / Haberin Peşinde Urfa

Doğan Trend Otomotiv tarafından temsil edilen Suzuki; Swift Hibrit, Jimny, Vitara Hibrit ve S-Cross Hibrit modellerine özel avantajlı eylül kampanyasını duyurdu.

Doğan Trend Otomotiv tarafından temsil edilen Suzuki; Swift Hibrit, Jimny, Vitara Hibrit ve S-Cross Hibrit modellerine özel avantajlı eylül kampanyasını duyurdu.

Suzuki, hibrit SUV modelleri S-Cross Hibrit, Vitara Hibrit ve SUV modeli Jimny için eylül ayı boyunca geçerli olacak uygun faizli kredi kampanyasını düzenledi.

Eylül ayı boyunca geçerli olan kampanyada, Suzuki Jimny, Vitara Hibrit ve S-Cross Hibrit modellerinden birini satın almak isteyenlere 200 bin TL için 12 ay vade ve yüzde 0,99 faizli kredi fırsatı sunulurken, Swift Hibrit sahibi olmak isteyenler için 150 bin TL için 12 ay vade ve yüzde 0,99 faizli kredi imkanı sunuyor.

AllGrip 4×4 çekiş sistemini ve en güncel güvenlik donanımlarını bir arada sunan yeni Suzuki S-Cross Hibrit modeli eylül ayı boyunca 819 bin TL’den başlayan fiyatlarla ve 200 bin TL için 12 ay vade ve yüzde 0,99 faizli kredi avantajıyla sahiplerini bekliyor.

AllGrip teknojisine sahip 4×4 özelliğiyle ön plana çıkan, Jimny modeline, 934 bin TL’den başlayan fiyatlarla ve 200 bin TL için 12 ay vade ve yüzde 0,99 faizli kredi imkanıyla sahip olunabiliyor. Sunduğu zengin donanım özellikleri ve yüzde 20’ye varan yakıt ekonomisi sayesinde düşük yakıt tüketimi ile öne çıkan Swift Hibrit ise 150 bin TL için 12 ay vade ve yüzde 0,99 faizli kredi seçeneğiyle birlikte sunuluyor.

Güçlü, iddialı ve güvenli  SUV Suzuki S-Cross Hibrit her yönden avantajlı

Güçlü ve iddialı yeni yüzüyle, S-croos, akıllı hibrit teknolojisine sahip motor sistemi, yakıt verimliliği, yüksek performansı, AllGrip 4×4 çekiş sistemi, güncel güvenlik donanımlar ile geliştirildi.

Şerit takip ve ihlal uyarı sistemi, yalpalama uyarısı, kör nokta uyarı sistemi, geri manevra trafik uyarı sistemi, acil fren sinyali gibi uyarı sistemlerinin yanı sıra Suzuki güvenlik desteği, kullanıcılarına sürüş kolaylığı sağlıyor.

Hibya Haber Ajansı

Suzuki’den eylül ayında 200 bin TL’ye varan kredi avantajı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!